Oldal kiválasztása

Olvaszd le magadról a felesleges ZSÍRT, faragj KEMÉNYEBB, ERŐSEBB TESTET magadnak és legyen KIROBBANÓ az erőnléted! Ez az 1000 swing hetente CHALLENGE!

Beavatás kettlebell edzésprogram

1000 swing hetente, 4 héten keresztül, egy kihívásban.

A szabályok egyszerűek: 200 ismétlés kettlebell swinget tartalmazó edzéseket végzel el, az én instrukcióim szerint. Ezek a 200 ismétléses edzések nem véletlenszerűek, hanem gondosan tervezettek és hatékonyak, a maximális eredmény érdekében.

Ha szeretnéd a leghatékonyabban megszabadítani magad a felesleges testzsírtól és imádod a kettlebellt lengetni, akkor ez a kihívás neked való!

A 200 swinget tartalmazó edzések adottak, de nem minden edzés ugyanolyan. Variáljuk az intenzítást, hogy a kihívás ne csak nehéz legyen, de végig is tudd csinálni! Időnként csak önállóan swinget csinálsz, időnként más gyakorlatokkal kombinálod. Minden hét végére, a teljes tested meg fogod dolgoztatni. Lesznek könnyebb és nehezebb napok!

Bónuszként, plusz, mini erőedzéseket is kapsz tőlem, amiket a kihívás mellett opcionálisan beépíthetsz az edzéseidbe. Aki extra kihívásra vágyik, annak tökéletes kiegészítés!

Igen, ez egy kihívás, időnként izomlázad lesz…

Igen, lesznek olyan napok, amikor nehéz lesz belekezdeni…

De tarts ki a terv mellett és garantálom, hogy eredményes leszel. Ha elvégzed a kihívást, a végére kevesebb lesz rajtad a testzsír, atletikusabb, sportosabb és szálkásabb leszel.

A legjobb eredmény érdekében az étkezésedre is oda kell figyelned. A kihívás során megismerheted azt az egy nagy felfedezést, ami a legjobb eredményeket fogja biztosítani neked!

További bónuszként, egy teljes kettlebell swing kurzust is mellékelek a kihívás mellé, amivel fejlesztheted a technikád a kihívás alatt.

Csatlakozz az 1000 swing hetente challengehez és a következőket kapod:

N

Heti 1000 swing edzés útmutató + heti edzések – A 200 swinget tartalmazó edzések pontos leírása, plusz további útmutatás, hogy hogyan kombináld ezeket az edzéseket, a saját szintednek és időbeosztásodnak megfelelően.

N

Minimalista táplálkozási útmutató – Megtudhatod, hogy mi az az egy dolog, amit ha megváltoztatsz, a legnagyobb eredményt fogja hozni.

N

Gyakorlat bemutató videók – A challengeben szereplő összes gyakorlatot megnézheted rövid videón, hogy biztosan tudd, mi a feladat.

N

* Bónusz 1: Teljes, videós kettlebell swing kurzus – Profi, szakértői útmutatás a kettlebell swing technikájáról, hogy biztonságosan és hatékonyan végezd a gyakorlatot a challenge során.

N

* Bónusz 2: Opcionális, mini erőedzések – Kiegészítik a swing edzéseket, céljuk a szálkás, funkcionális és erős izomzat fejlesztése.

N

Több önbizalom, kevesebb testzsír + keményebb és erősebb test, 4 hét alatt.

Hogyan és hol tudok a challengehez csatlakozni?

A challenget a Spártai Kiképzés Akadémia, Online Kettlebell Klubjába való csatlakozás után éred el!

 

Az Online Kettlebell Klub egy előfizetéses, havonta, automatikusan megújuló online edzésprogram és tagság. Az új havi edzésprogram az 1000 swing hetente kihívás, ami már április 3.-án, szombaton elérhető válik. A Kettlebell Klubban, mindig az adott hét edzéseit látod, pontos instrukciókkal és gyakorlat bemutató videókkal!

Az előfizetést bármikor, nagyon egyszerűen lemondhatod a fiókodban, egy kattintással az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a Kettlebell Klubot.

Tehát, ha csak a challenge erejéig csatlakozol, teljesen rendben van!
Ha nem szeretnél tag maradni a későbbiekben, akkor csak mondd le az előfizetést és nem fog megújulni a következő hónapban. 

Ha viszont tetszik a Klub és a kihívás, akkor maradj tag a jövőbeni edzésekért és kihívásokért! A Kettlebell Klub tagok 80%-a már több, mint 5 hónapja folyamatosan tag.

 

Az 1000 swing/hét challenge már elindult!
Jelenleg nem lehet csatlakozni.