Oldal kiválasztása

Faragj ERŐSEBB, KEMÉNYEBB FIZIKUMOT magadnak, dobj le a felesleges TESTZSÍRBÓL és legyen KIROBBANÓ az erőnléted! Ez a Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS program!

Beavatás kettlebell edzésprogram

12 hét motiváló, fókuszált edzésmunka, ahol nem csinálsz semmi fölöslegeset, csak az eredményre hajtunk! Mindezt heti 3 x 1 óra edzéssel.

Ha van életed az edzésen kívül is, (munka, család, iskola stb.), akkor nincs időd az edzőteremben leélni az életed. A Te feladatod, nem is az, hogy heti 7 nap edz, edzésterveket állíts össze magadnak, kiválaszd a megfelelő gyakorlatokat, azon gondolkozz, hogy miből, mennyit és mekkora súllyal végezz el.

Te a tested akarod építeni, Én pedig az edzésprogramodat, ami olyan fizikumot fejleszt neked, amire büszke lehetsz, ami építi az erőd, az izmaid, az állóképességed és segít eltüntetni a felesleges testzsírból!

Mit érhetsz el pontosan a Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS programmal?

A leglátványosabb eredményhez ahhoz van szükséged, hogy kiválassz egy maroknyi gyakorlatot és ellentmondást nem tűrve, fókuszáltan fejleszd magad bennük. Több ismétlésre és nagyobb súlyra hajts!

A Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS programban az alábbi gyakorlatokra és célokra koncentrálunk:

  • felvétel és nyomás: növelni az ismétlésszámokat és 1 kettlebell méretet fejlődni (például 24-ről 28 kg-ra)
  • snatch: magabiztos swing és snatch technika felépítése, majd 10 perc alatt minimum 100 ismétlés teljesítése
  • elölguggolás és kitörés: erősödni, 1 kettlebell méretet fejlődni

Mit jelent mindez? Erősebb, izmosabb, atletikusabb fizikum és nagyobb teljesítmény!

A Kettlebell “ERŐS & ATLETIKUS” program 3 fő eleme:

1. felvétel és nyomás (clean & press)

 Erős, tömör vállakat épít, de megdolgoztatja a karokat, sőt szinte a teljes tested.

A 12 hét célja, hogy minimum 1 kettlebell méretet fejlődj a nyomásban, illetve növeld az ismétlések számát. (erősebb, izmosabb felsőtest)

2. szakítás (snatch)

Teljes testes robbanékonyság, atletikusság, agresszív zsírvesztés, a kettlebell gyakorlátok “cárja”. 

A 12 hét alatt először felépíted a magabiztos technikát oktatóvideók és az én videós visszajelzésem alapján, aztán felépíted az ismétléseket is. 10 perc alatt minimum 100 ismétlés. (kevesebb testzsír, kiváló kondíció)

3. elölguggolás (front squat) és kitörés (lunge)

Nemcsak a lábaid fejlesztik, hanem borzasztó erős törzsizmokat eredményeznek.

A 12 hét célja, hogy erősödj, eggyel nagyobb kettlebellre/kettlebellekre tudj váltani. (erősebb, izmosabb alsótest)

+ kiegészítő gyakorlatok

Támogatjuk a fő gyakorlatokat és megtörjük a monotóniát.

A 12 hét alatt a következő kiegészítő gyakorlatok szerepelnek: swing, fekvőtámasz, gorilla evezés, padlóról nyomás, egykezes evezés, súlycipelés, medvejárás.

+2 BÓNUSZ (99.980 Ft értékben):

Fejlődj a gyakorlatok technikájában is!

Az alábbi 2 bónusz segítséggel nem marad kérdésed a helyes kivitelezéssel kapcsolatban, és mesteri szintre emelheted magad!

gyakolat technika

* BÓNUSZ 1. Személyre szabott videós visszajelzés

Tanuld meg egy életre a gyakorlatok profi és magabiztos végrehajtását!

Hetente egyszer lehetőséget biztosítok arra, hogy felvedd magad videóra és az általad választott gyakorlatot kielemezzem egy válasz videóban.

Elég hozzá a mobilod, mintha Facebookra/Instagramra csinálnál egy posztot.

Erre még egyedül az online személyi edzésben van lehetőséged aminek 39.990 Ft / hónap az ára!

* BÓNUSZ 2. Hozzáférést kapsz a Spártai Kiképzés Akadémia teljes oktatóvideó anyagához!

Haladj a saját tempódban a lépésről-lépésre haladó oktatóvideókkal (kurzusokkal)!

Jelenleg ezekről a fő gyakorlatokról találsz videókat:

  • török felállás (turkish get up)
  • lendítés (swing)
  • szakítás (snatch)
  • felvétel (clean)
  • katonai nyomás (military press)
  • serleg guggolás (goblet squat)

Továbbá kiegészítő gyakorlatokról is találsz oktatóvideókat, mint a különböző felhúzás, evezés és kitörés variációk, saját testsúlyos gyakorlatok.

A különböző edzésprogramokban lévő videós oktatóanyagok értéke összesen 59.990 Ft! Neked ez most benne van az előfizetés árában!

Kinek való a Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS PROGRAM?

Legyen 3+ hónap tapasztalatod a kettlebellel. Nem baj, ha még nem tökéletes, de csináltad már az egykezes swinget, török felállást és szakítást.

Rendelkezel legalább 3 különböző méretű kettlebellel, ha vannak duplák még jobb, de felemás kettlebellekkel is megoldható!

Hogyan és hol tudok az edzésprogramhoz csatlakozni?

Az edzésprogramot a Spártai Kiképzés Akadémia, Online PRÉMIUM tagságba való csatlakozás után éred el!

 

Az Online PRÉMIUM tagság egy előfizetéses, havonta, automatikusan megújuló online edzésprogram és tagság.

A tagságon belül több hetes edzésprogramokat szoktunk elvégezni.

A következő 12 hetes edzésprogram a Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS, ami május 9.-én, hétfőn startol el. A PRÉMIUM tagságban, mindig az adott hét edzéseit látod, pontos instrukciókkal és gyakorlat bemutató videókkal!

Az előfizetést bármikor, nagyon egyszerűen lemondhatod a fiókodban, egy kattintással az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságot.

Tehát, ha a teljes 12 hetes edzésprogramot végig akarod csinálni, az 3 havi előfizetést jelent!

Ha valamiért mégsem tetszene a program, akkor az 1. hónap után is lemondhatod az előfizetést és nem fog megújulni a következő hónapban. 

Ha viszont tetszik az Online PRÉMIUM tagság és az ERŐS & ATLETIKUS program, akkor maradj tag a jövőbeni edzésekért és programokért! A tagok 80%-a már több, mint 8 hónapja folyamatosan tag.

 

Csatlakozz az Online PRÉMIUM tagsághoz és a következőket kapod:

N

Egy komplett kettlebell edzésprogramot (Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS), ami erőt, izmot és állóképességet épít a saját erőszintednek megfelelően.

N

Heti 3 edzést és útmutatót – Az edzések pontos leírása, plusz további útmutatás, hogy hogyan kombináld ezeket az edzéseket a saját erőszintednek és időbeosztásodnak megfelelően.

N

Mérhető fejlődést a felvétel és nyomásban, swingben, snatchben, guggolásban és kitörésben.

N

Gyakorlat bemutató videót a programban szereplő összes gyakorlatról, hogy mindig tudd pontosan a feladatot.

N

* Bónusz 1: Személyre szabott videós visszajelzést, heti 1 gyakorlatról.

N

* Bónusz 2: Teljes lépésről-lépésre haladó oktatóvideókat (kurzusokat) az alapgyakorlatokról, amiket bármikor visszanézhetsz.

N

Személyes, emailes kapcsolatot velem, ha kérdésed lenne, személyes rekordot ünnepelnél vagy elszámolnál valakivel az edzéssel.

N

Több önbizalom, kevesebb testzsír + keményebb és erősebb test, 12 hét alatt.

Vélemények az Online PRÉMIUM tagságról

 

Tavaly októberben kezdtem el a PRÉMIUM tagság edzésprogramját. 5 hónap alatt erőben, állóképességben, kitartásban, izomtömegben brutál jól fejlődtem.

24 kg-os bellel kezdtem a katonai nyomást, most 32 kg-ossal végzem.

A dupla belles guggolasok 2 x 24 kg-val, most 2 x 32 kg-val edzem.

Jól felépített, megtervezett rövid, de intenzív edzésprogram. Heti 3x edzem 40 percet.

Dávid nagyon érti, hogy mi azaz edzés, ami a testnek és elmének kell! 100%-osan bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne zsírt ledobni, állóképességét javítani, egy kis húst pakolni magára vagy csak kondiban tartaná magát.

Skultéti Ádám

A PRÉMIUM tagság online edzésprogramot már fél éve csinálom rendszeresen, mivel állandó motivációt ad a heti edzésekhez, és változatos minden izomcsoportot megdolgoztató gyakorlatokat tartalmaz.

Külön tetszik az, hogy havonta más-más gyakorlatsorozatban lehet fejlődni, a kettlebelles technikákat is csiszolni tudom.

Az elmúlt fél év alatt tudtam 20 kg-ról 28 kg-ra váltani török felállásban, swingben és pár ismétlést katonai nyomásban. Határozottan érzem a fejlődést az erőnlétemben.

A hosszútávú kihívások, mint az 1000 swing challenge pedig még jobban motivál, hogy az edzéseket jól elvégezzem. Ajánlom mindenkinek, aki kész és célravezető edzésekkel akar fejlődni izomerőben úgy, hogy mellette gyors és robbanékony is lesz.

Kiss László

  1. novemberben kezdtem Dávid online edzéseit.

Visszalapoztam az edzésnaplómat, kedvenc gyakorlatomban a török felállásban (tgu) 16 kg-os kettlebellel dolgoztam ekkor.
2022. januárjában 5x 1-1 ismétlés ment 32 kg-os bellel. Nekem ennél több bizonyíték nem kell a Dáviddal való munka hatékonyságáról!

Az egymásra épülő ciklusoknak köszönhetően a többi gyakorlatban is jelentős volt a fejlődés, úgy érzem korábban ennyi idő alatt még soha nem fejlődtem ennyit.

Jó érzés, hogy mindig kapok tanácsot, visszajelzést, ha bizonytalan vagyok valamiben. A gyakorlat videók sokat segítenek abban, hogy jól végezzem a gyakorlatokat.

Lehet, hogy sok ember számára kihívás az otthoni edzés, nekem nagyon nagy szabadságot ad, hogy akkor csinálhatom meg az edzéseket, amikor legjobban be tudom illeszteni a programomba és a legkipihentebbnek érzem magam. Az elmúlt kicsit több, mint egy év közös munka szilárd alapot biztosít a további céljaim irányába.

Arató Balázs

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor tudok csatlakozni a PRÉMIUM tagsághoz?

A PRÉMIUM tagságban több hetes edzésprogramokat csinálunk végig (általában 12 hét), ilyenkor mindig egy adott cél felé haladunk. Mindig egy-egy edzésprogram elején tudsz becsatlakozni, utána lezárul a jelentkezés.

Mennyi időre kell elköteleznem magam?

Nincs semmi kötelezettség, bármikor lemondhatod az előfizetésed.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A PRÉMIUM tagságon belül üzenetet küldhetsz nekem, nyugodtan felteheted a kérdésedet.

Hogyan tudom lemondani a PRÉMIUM tagság előfizetésem?

A fiókodban nagyon egyszerűen, egy kattintással le tudod mondani az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságodat

Hogyan tudom kifizetni a PRÉMIUM tagság előfizetési díját?

A PRÉMIUM tagság díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetés során a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod az oldalhoz tartozó hozzáférésedet és a számlát is.

Mikor kerül levonásra a PRÉMIUM tagság előfizetési díja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 8-án fizetsz először, akkor a következő hónap 8-án, ha 24-én fizetsz először, akkor a következő hónap 24-én. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor. Ameddig nem mondod le az előfizetést, automatikusan megújul.

A Kettlebell ERŐS & ATLETIKUS edzésprogram már elindult!
Jelenleg nem lehet csatlakozni.