Oldal kiválasztása

Veszíts ZSÍRT, építs KIROBBANÓ erőnlétet, és közben faragj magadnak ATLETIKUS fizikumot! Ez az online Kettlebell ERŐS & ROBBANÉKONY program!

12 hét, motiváló, fókuszált edzésmunka, mindössze heti 2-4 óra ráfordítással, azoknak, akik imádják a kettlebell snatch-et!

A kettlebell snatch egy sokoldalú gyakorlat; teljes testes robbanékonyság, atletikusság, agresszív zsírvesztés, a kettlebell gyakorlatok “cárja”.

Ebben az edzésprogramban megtanulod, hogyan uralj egy nehéz kettlebellt, amitől nemcsak erősebb leszel, de a kondíciód is az egekbe szökik, és a külsődön is kellemes változást fogsz észrevenni a program végére. Sőt, azt is megmutatom, hogyan egészítsd ki más gyakorlatokkal!

Van életed az edzésen kívül is (munka, család, önfejlesztés stb.), de szeretnél végre életed legjobb formájába kerülni?

Szeretnél erősödni és zsírt veszíteni, miközben fejleszted a teljesítményed a kettlebell gyakorlatokban?

Régóta edzel, de nem úgy fejlődnek az izmaid és a teljesítményed ahogy szeretnéd?

Bonyolult összerakni egy edzéstervet?

Szeretnél nagyobb kettlebellre váltani, vagy több ismétlést elérni, de megragadtál egy ponton?

Nincs a közeledben egy olyan kettlebell edző, aki érti hogy mit akarsz?

Költséghatékony és rugalmas edzésprogramot keresel?

Szeretnéd ötvözni a személyi edzések során tapasztalt odafigyelést, az online edzések szabadságával?

A látványos eredményekhez olyan edzésekre van szükséged, amik HOZZÁD igazodnak, és nem fordítva!

Hidd el, családapaként, 36 évesen, tökéletesen átérzem a helyzeted! A heti 6-7 edzés, a NO PAIN, NO GAIN mentalitás és a terv nélküli edzés egyszerűen nem működik.

Hiába követed akár a legkeményebb HIIT vagy köredzéseket a social médián, csak leizzadsz tőlük, de elmarad a fejlődés.

A véletlenszerűen elvégzett, ingyenes otthoni edzések, csak arra jók, hogy elfáradj, de semmi koncepció nincs bennük.

Az igazi változáshoz:

1. A gyakorlatokat a megfelelő SORRENDBEN kell elvégezned! Nem mindegy, hogy erőt, erőállóképességet vagy állóképességet akarsz építeni. Mindennek a helyén kell lennie!

2. Minden gyakorlatot nagyon PRECÍZEN kell végrehajtanod! Ha nem így teszed, könnyen elkezd itt-ott fájni.

3. A megfelelő ismétlésszámokhoz a megfelelő intenzitást kell PÁROSÍTANOD! Ha felcseréled, akkor eredménytelenség a vége.

4. Az edzéseknek egymásra kell ÉPÜLNIE, nem elég hasraütésszerűen elvégezni valamit! Különben nagyon gyorsan megrekedsz egy ponton.

Ezért nem bízhatsz semmit a véletlenre, és ezért nem jók azok az edzések, amiket nem tudsz magadra szabni! Nem engedheted meg magadnak ezt a kockázatot!

Az online edzések túlnyomó többsége, egyszerűen nem vesz figyelembe TÉGED!

Egy mindenki számára készült sablon edzés nem fogja a személyes fejlődésed szolgálni.

Ez egy borzasztó nagy probléma, ami szinte mindenkit érint, aki otthon edz!

Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy teljesen megreformálom az online edzések világát, és megoldást nyújtok számodra!

Olyan rugalmas edzésprogramot hoztam létre, ami a Te időbeosztásodhoz, a Te eszközeidhez, a Te erőszintedhez igazodik!

Ha velem edzel, akkor:

Nincs találgatás, mert pontosan tudod, hogy milyen gyakorlatokat, mekkora súllyal, mennyi ismétlésszámmal használj, és mennyit pihenj! A fejlődés útja ki van kövezve a számodra, csak végig kell menned rajta!

A szabadidődnek megfelelően, választhatsz a heti 2, 3 vagy 4 edzés opcióból. Így biztosan megtalálod azt a beosztást, ami belefér az életedbe.

Lehetsz elfoglalt, vagy csak a választott sportodhoz szeretnél jobb teljesítményt (pl.: futás, OCR, küzdősportok stb.). Fókuszálhatsz kizárólag a kettlebell edzésre, vagy az is lehet, hogy most kevésbé stresszes életszakaszban vagy, és készen állsz rá, hogy ALL IN menj az edzésbe!

A rugalmas edzésprogramnak köszönhetően az eszközeidnek megfelelően végezheted el az edzéseket, nem kell egy teljesen felszerelt edzőteremmel rendelkezned. Direkt olyan szellemben készült, hogy egy tipikus otthoni környezetben is elvégezhető legyen.

Nem vagy helyhez és időhöz kötve, az edzéseket ott és akkor végzed el, ahogy neked megfelelő, mindig megkapod előre a heti adagot! Nem kell élő Zoom/Skype edzésekhez és időpontokhoz igazodnod.

Ha nem vagy biztos egy gyakorlat kivitelezésében, vagy még csak senki nem tanította meg a helyes technikát, akkor nemcsak meg tudod nézni őket bemutató és oktatóvideókon, hanem lehetőséget biztosítok arra is, hogy levideózd magad és privátban visszajelzést adjak, hogy legközelebb már ne kövesd el ugyanazokat a hibákat! A jobb technika nagyobb erőt és sokkal gyorsabb fejlődést jelent!

Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, akkor csak írsz és válaszolok. Nemcsak egy beszélőfej vagyok a videón, hanem húsvér ember!

Így tényleg az edződ lehetek, bárhol is élsz!

A te sikered, az én sikerem, és csak azt szeretném, ha a lehető legtöbbet profitálnád a programból!

Ismerd meg a Kettlebell ERŐS & ROBBANÉKONY programot!

A programban az alábbi gyakorlatokra és célokra fókuszálunk:

snatch: A program fő fókusza! Egy nehéz kettlebellt tehetsz sokkal könnyebbé a program végére. Növeled vele az ismétlésszámokat, a teljesítményed, és akár egy erős alapot építhetsz egy későbbi 5 perces snatch teszthez. Erősödsz, fejlődik a kondíciód és ledobsz a felesleges testzsírból.

swing: Két és egykezes verzió, hogy támogasd a snatchben való fejlődésed. Nagyobb robbanékonyság, jobb állóképesség, erősebb fogás!

kiegészítő gyakorlatok: A snatch-re fókuszálunk, de megdolgoztatjuk a teljes testünket. Erős és egészséges testet fejlesztünk olyan gyakorlatokkal, mint a török felállás, guggolás, kitörés, egylábas felhúzás, nyomás és evezés variációk.

core/hasizom erősítő gyakorlatok: Erős hasizmokat építünk szokatlan gyakorlatokkal, amik nemcsak a külsőnkre vannak hatással, de segítségünkre lesznek a nagyobb teljesítményben is!

Mit jelent mindez? Erősebb, izmosabb, atletikusabb fizikum és nagyobb teljesítmény!

Kinek való a Kettlebell ERŐS & ROBBANÉKONY PROGRAM?

Legyen 3+ hónap tapasztalatod a kettlebellel. Magabiztos vagy az egykezes swing, a török felállás és szakítás gyakorlatokban.

Rendelkezel legalább 3 különböző méretű kettlebellel, amiből az egyik akkora, amivel 7-8 szabályos ismétlésre vagy képes (7-8RM) a snatchben! (Vagy ehhez a legközelebb van.)

Hogyan és hol tudok az edzésprogramhoz csatlakozni?

Az edzésprogramot a Spártai Kiképzés Akadémia, Online PRÉMIUM tagságba való csatlakozás után éred el!

Prémium, online személyi edzés minőségű program, az online személyi edzés árának negyedéért!

Az Online PRÉMIUM tagság egy előfizetéses, havonta, automatikusan megújuló online edzésprogram és tagság.

A tagságon belül több hetes edzésprogramokat szoktunk elvégezni.

A következő 12 hetes edzésprogram a Kettlebell ERŐS & ROBBANÉKONY, ami január 30.-án, hétfőn startol el. A PRÉMIUM tagságban, mindig az adott hét edzéseit látod, pontos instrukciókkal és gyakorlat bemutató videókkal!

Az előfizetést bármikor, nagyon egyszerűen lemondhatod a fiókodban, egy kattintással az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságot.

Ha valamiért mégsem tetszene a program, akkor az 1. hónap után is lemondhatod az előfizetést és nem fog megújulni a következő hónapban. 

Ha viszont tetszik az Online PRÉMIUM tagság és az ERŐS & ROBBANÉKONY program, akkor maradj tag a jövőbeni edzésekért és programokért!

Csatlakozz az Online PRÉMIUM tagsághoz és a következőket kapod:

1. Egy komplett kettlebell edzésprogramot (Kettlebell ERŐS & ROBBANÉKONY), amivel erőt, izmot, állóképességet építesz, és testzsírt veszíthetsz a saját erőszintednek megfelelően.

2. Heti 2, 3 vagy 4 edzést és útmutatót – Az edzések pontos leírása, plusz további útmutatás, hogy hogyan kombináld ezeket az edzéseket a saját erőszintednek és időbeosztásodnak megfelelően.

3. Gyakorlat bemutató videót (HD) a programban szereplő összes gyakorlatról, hogy mindig tudd pontosan a feladatot.

4. Teljes lépésről-lépésre haladó oktatóvideókat/kurzusokat (HD) az alapgyakorlatokról, amiket bármikor visszanézhetsz. (snatch, swing, török felállás, katonai nyomás, clean, guggolás).

5. Mérhető fejlődést a teljesítményedben. (snatch)

6. Személyre szabott videós visszajelzést, heti 2 gyakorlatról.

7. Személyes, emailes kapcsolatot velem, ha kérdésed lenne, személyes rekordot ünnepelnél vagy elszámolnál valakivel az edzéssel.

8. Több önbizalom, kevesebb testzsír + keményebb és erősebb test, 12 hét alatt.

Ismerd meg az edződ!

Domonkos Dávid edző

Domonkos Dávid vagyok, a Spártai Kiképzés alapítója, edző és apa. 2015 óta segítek sikerrel másoknak edzőként, online és offline, illetve 30 éve az életem része a sport.

Több száz csoportos edzést megtartottam az évek során, ahol rengeteg fejlődésnek és átalakulásnak kísérhettem végig az útját.

Megszámlálhatatlan pozitív visszajelzést kaptam a YouTube csatornámon lévő videókra, ahol már több, mint 13 000-en vagyunk!

Az életem során rengeteg féle sportot űztem, évekig vízilabdáztam, kickboxoltam, belekóstoltam a CrossFit-be, street workoutba, teljesítettem 2 Spartan Ultra-t (50+ km), végül a kemény stílusú kettlebell lett a szenvedélyem.

Minden sportból szeretem a legjobb elemeket és módszereket ötvözni, amivel megteremtettem a saját stílusomat.

Számomra a mozgás sok mindent jelent. Kihívást találok benne, ahol időnként átléphetem a határaimat. Önbizalmat, energiát és kitartást ad, ami az életem minden területére kihat. Az edzés aktív meditáció, ahol megszűnik a külvilág és csak a jelenre koncentrálok.

Mindig is érdekelt az erő, a külső és a teljesítmény fejlesztésének együttese. A funkcionális edzésben találtam otthonra.

A külső mellett, ugyanolyan fontosnak tartom, hogy erősek legyünk és kitartóak, mind fizikálisan, mind mentálisan, amit a való életben is tudunk alkalmazni.

Az edzéseim kettlebelles és saját testsúlyos gyakorlatokon alapulnak. A
célom, hogy a funkcionális edzések során, olyan fizikumot építs, ami nem
csak jól néz ki, hanem erős és szívós.

Végzettségiem:

  • StrongFirst kettlebell instruktor (SFG1)
  • Cross training instruktor
  • Fitness instruktor
  • Bootcamp trainer

Vélemények az Online PRÉMIUM tagságról

 

Tavaly októberben kezdtem el a PRÉMIUM tagság edzésprogramját. 5 hónap alatt erőben, állóképességben, kitartásban, izomtömegben brutál jól fejlődtem.

24 kg-os bellel kezdtem a katonai nyomást, most 32 kg-ossal végzem.

A dupla belles guggolasok 2 x 24 kg-val, most 2 x 32 kg-val edzem.

Jól felépített, megtervezett rövid, de intenzív edzésprogram. Heti 3x edzem 40 percet.

Dávid nagyon érti, hogy mi azaz edzés, ami a testnek és elmének kell! 100%-osan bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne zsírt ledobni, állóképességét javítani, egy kis húst pakolni magára vagy csak kondiban tartaná magát.

Skultéti Ádám

A PRÉMIUM tagság online edzésprogramot már fél éve csinálom rendszeresen, mivel állandó motivációt ad a heti edzésekhez, és változatos minden izomcsoportot megdolgoztató gyakorlatokat tartalmaz.

Külön tetszik az, hogy havonta más-más gyakorlatsorozatban lehet fejlődni, a kettlebelles technikákat is csiszolni tudom.

Az elmúlt fél év alatt tudtam 20 kg-ról 28 kg-ra váltani török felállásban, swingben és pár ismétlést katonai nyomásban. Határozottan érzem a fejlődést az erőnlétemben.

A hosszútávú kihívások, mint az 1000 swing challenge pedig még jobban motivál, hogy az edzéseket jól elvégezzem. Ajánlom mindenkinek, aki kész és célravezető edzésekkel akar fejlődni izomerőben úgy, hogy mellette gyors és robbanékony is lesz.

Kiss László

  1. novemberben kezdtem Dávid online edzéseit.

Visszalapoztam az edzésnaplómat, kedvenc gyakorlatomban a török felállásban (tgu) 16 kg-os kettlebellel dolgoztam ekkor.
2022. januárjában 5x 1-1 ismétlés ment 32 kg-os bellel. Nekem ennél több bizonyíték nem kell a Dáviddal való munka hatékonyságáról!

Az egymásra épülő ciklusoknak köszönhetően a többi gyakorlatban is jelentős volt a fejlődés, úgy érzem korábban ennyi idő alatt még soha nem fejlődtem ennyit.

Jó érzés, hogy mindig kapok tanácsot, visszajelzést, ha bizonytalan vagyok valamiben. A gyakorlat videók sokat segítenek abban, hogy jól végezzem a gyakorlatokat.

Lehet, hogy sok ember számára kihívás az otthoni edzés, nekem nagyon nagy szabadságot ad, hogy akkor csinálhatom meg az edzéseket, amikor legjobban be tudom illeszteni a programomba és a legkipihentebbnek érzem magam. Az elmúlt kicsit több, mint egy év közös munka szilárd alapot biztosít a további céljaim irányába.

Arató Balázs

Tedd a kosárba, és csatlakozz most az Online PRÉMIUM tagsághoz, és máris hozzáférést kapsz a Kettlebell ERŐS & ROBBANÉKONY edzésprogramhoz!

Az edzések indulása: 2023. január 30., hétfő

11.990 Ft / havonta

automatikusan megújuló előfizetés, amit bármikor lemondhatsz

Még ennyi idő, és elindul a program:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor tudok csatlakozni a PRÉMIUM tagsághoz?

A PRÉMIUM tagságban több hetes edzésprogramokat csinálunk végig (általában 4-12 hét), ilyenkor mindig egy adott cél felé haladunk. Bármikor becsatlakozhatsz, de a legtöbbet, akkor tudod profitálni, ha egy-egy program elején kapcsolódsz be.

Mennyi időre kell elköteleznem magam?

Nincs semmi kötelezettség, bármikor lemondhatod az előfizetésed.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A PRÉMIUM tagságon belül üzenetet küldhetsz nekem, nyugodtan felteheted a kérdésedet.

Hogyan tudom lemondani a PRÉMIUM tagság előfizetésem?

A fiókodban nagyon egyszerűen, egy kattintással le tudod mondani az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságodat

Hogyan tudom kifizetni a PRÉMIUM tagság előfizetési díját?

A PRÉMIUM tagság díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetés során a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod az oldalhoz tartozó hozzáférésedet és a számlát is.

Mikor kerül levonásra a PRÉMIUM tagság előfizetési díja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 8-án fizetsz először, akkor a következő hónap 8-án, ha 24-én fizetsz először, akkor a következő hónap 24-én. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor. Ameddig nem mondod le az előfizetést, automatikusan megújul.