Oldal kiválasztása

Kettlebell EXPRESSZ

A legjobb, 15-20 percet igénylő, egyszerű és hatékony kettlebell edzések gyűjteménye.

29.990 Ft

Mit tartalmaz pontosan a Kettlebell EXPRESSZ?

  • 12 db eredmény orientált edzésprogramot (nem 1-et, nem 2-t, hanem 12-t!)
  • az edzésprogramok 4-6 hetesek
  • heti 3-5 edzés, maximum 15-20 percet igénylő edzések
  • erőnlét, izom és állóképesség fejlesztő edzések
  • különböző edzés típusok: komplex, AMRAP, EMOM
  • örökös hozzáférés, bármikor beléphetsz az online felületre a telefonodról, tabletedről vagy laptopodról (teljesen digitális tartalom)

Mindenkinek kevés az ideje. Munka, család, iskola, mindannyian el vagyunk foglalva. Friss, gyakorló családapaként átérzem a problémád, ameddig alszik a család, addig tudok 20 percet ellopni a napból, hogy megcsináljam az edzésem.

Ezeket a reggeli edzéseket, nagyon ritkán hagyom ki, mert bármilyen nehéz is belekezdeni vagy nincs hozzá kedvem, utána MINDIG sokkal jobban érzem magam a bőrömben, több az energiám, egyszerűen sokkal jobban érzem magam utána napközben.

A rövid edzések segítenek kikapcsolni és rengeteg pozitív energiával látnak el, ami növeli a teljesítményed a munkában, hatékonyabb leszel a tanulásban és segít helytállni a családi életben.

15-20 perced mindig van. Nyomkodd kevesebbet a telefont, kapcsold ki a YouTube-ot vagy a TV-t. Kellj fel 15-20 perccel előbb.

Vélemények az EXPRESSZ programról

 

Ahogy azt a legutóbbi levelemben írtam, az 1000 lendítés/hét kihívás után elkezdtem a Kettlebell Komplex programot. 4 héten keresztül dolgoztam 1 programmal, így túl vagyok a Komplex 1. , AMRAP 1. , egy emelés naponta 1. edzéseken.

Hát nem csalódtam, elsőre a kihívás után egyszerűnek meg kevésnek tűnt a komplex, de nagyon hamar kiderült, hogy tévedtem :-).

A kitűzött célokat mindegyik programnál teljesítettem, és meg is lett az eredménye:

Közel három hónap alatt lement 3 kg, feszesebb és erősebb lettem és a kondícióm is sokat fejlődött, és ami a legfontosabb, hogy ismét jó szokásá vált a rendszeres edzés.

Pálfy Péter

Az edzésprogram azoknak készült, akik megfelelnek a következő kritériumoknak:

 

1. Van már tapasztalatod a kettlebell edzésben (3+ hónap). Ha nincs még kellő tapasztalatod, akkor a Kettlebell BEAVATÁS programot ajánlom.

2. Kevés időd van, de szeretnél fejlődni, jobb erőnlétet, izomzatot, állóképességet fejleszteni.

3. Rendelkezel legalább 1-2 kettlebellel.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Meddig érem el az online edzésprogramot?

Az edzésprogramhoz örökös hozzáférést kapsz. Az erre létrehozott zárt oldalra az egyedi felhasználói adataiddal bármikor, bárhonnan be tudsz majd jelentkezni. Nincs időhöz kötve, nincs lejárata a hozzáférésednek, nincsen havidíj vagy megújítási díj.

Milyen formátumban kapom meg az edzésprogramot?

Az edzésprogram egy bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható online edzésprogram. A tartalmakat egy erre kialakított zárt oldalon fogod elérni, ahová saját felhasználónévvel és jelszóval fogsz tudni belépni. Az edzéseket írásos formában kapod meg és a gyakorlatokról bemutató videókat kapsz.

Fizetés után mikor és hogyan kapom meg az edzésprogramot?

Az egyedi hozzáférésedet e-mailben fogjuk elküldeni neked a sikeres fizetés után. Magához az edzésprogramhoz pedig ezen az oldalon meghirdetett induláskor fogsz hozzáférni.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A zárt oldalon belül üzenetet küldhetsz nekem, ahol bármikor felteheted a kérdésedet.

Csatlakozz most a Kettlebell EXPRESSZ edzésprogramhoz!

 

29.990 Ft