Oldal kiválasztása

Kettlebell FIZIKUM edzésprogram

Következő indulás: 2021. január 18.

24.990 Ft

Early bird ár 2020. december 13.-ig

14.990 Ft.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha az “életre” edzel és szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, egy egészséges testben, akkor ez a Neked való edzésprogram!

A Kettlebell FIZIKUM edzésprogram kiváló erőnlétet és állóképességet épít, erős, funkcionális izomzatot fejleszt és segít a sportos alak elérésben.

A legjobb módszereket ötvözi, az edzések egymásra épülnek, de mégis változatosak. Ezeket találod az edzésprogramban:

  • különböző gyakorlatok, a legjobb: nyomás, felhúzás, guggolás, kitörés és swing variációk kettlebellel és saját testsúllyal
  • kettlebell komplexek
  • funkcionális izom fejlesztés
  • erő gyakorlatok létra módszerrel

Az edzésprogram azoknak készült, akik megfelelnek a következő kritériumoknak:

 

1. Van már tapasztalatod a kettlebell edzésben (3+ hónap). Ha nincs még kellő tapasztalatod, akkor a Kettlebell BEAVATÁS programot ajánlom.

2. Kiváló erőnlétet szeretnél, kevesebb testzsírral és szálkás alakkal. Ez nem a klasszikus testépítés és fitness, hanem kettlebell edzés, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve. A fizikum amit elérhetsz ezzel az edzéssel inkább a görög antik szobrokéhoz hasonlítható vagy egy MMA illetve spártai harcoshoz.

3. Rendelkezel legalább 1-2 kettlebellel és a legjobb ha az egyik akkora amivel a katonai nyomásban maximum 5 szabályos ismétlésre vagy képes (5RM = 5 ismétléses maximum).

Ütemezés:

Az edzésprogram 12 hét hosszúságú.

 

Következő indulás: 2021. január 18.

24.990 Ft

Early bird ár 2020. december 13.-ig

14.990 Ft.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp