Oldal kiválasztása

Kettlebell FIZIKUM edzésprogram

Építs kiváló erőnlétet, erős, funkcionális izomzatot és faragj sportos alakot!

Következő indulás: 2021.március 15.

29.990 Ft

Kedvezményes ár 2021. március 7.-ig:

24.990 Ft.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha az “életre” edzel és szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, egy egészséges testben, akkor ez a Neked való edzésprogram!

A Kettlebell FIZIKUM edzésprogram kiváló erőnlétet és állóképességet épít, erős, funkcionális izomzatot fejleszt és segít a sportos alak elérésben.

A legjobb módszereket ötvözi, az edzések egymásra épülnek, de mégis változatosak. Ezeket találod az edzésprogramban:

  • különböző gyakorlatok, a legjobb: nyomás, felhúzás, guggolás, kitörés és swing variációk kettlebellel és saját testsúllyal
  • kettlebell komplexek
  • funkcionális izom fejlesztés
  • erő gyakorlatok létra módszerrel

Az edzésprogram azoknak készült, akik megfelelnek a következő kritériumoknak:

 

1. Van már tapasztalatod a kettlebell edzésben (3+ hónap). Ha nincs még kellő tapasztalatod, akkor a Kettlebell BEAVATÁS programot ajánlom.

2. Kiváló erőnlétet szeretnél, kevesebb testzsírral és szálkás alakkal. Ez nem a klasszikus testépítés és fitness, hanem kettlebell edzés, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve. A fizikum amit elérhetsz ezzel az edzéssel inkább a görög antik szobrokéhoz hasonlítható vagy egy MMA illetve spártai harcoshoz.

3. Rendelkezel legalább 1-2 kettlebellel és a legjobb ha az egyik akkora amivel a katonai nyomásban maximum 5 szabályos ismétlésre vagy képes (5RM = 5 ismétléses maximum).

Ütemezés:

Az edzésprogram 12 hét hosszúságú.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Meddig érem el az online edzésprogramot?

Az edzésprogramhoz örökös hozzáférést kapsz. Az erre létrehozott zárt oldalra az egyedi felhasználói adataiddal bármikor, bárhonnan be tudsz majd jelentkezni. Nincs időhöz kötve, nincs lejárata a hozzáférésednek, nincsen havidíj vagy megújítási díj.

Milyen formátumban kapom meg az edzésprogramot?

Az edzésprogram egy bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható online edzésprogram. A tartalmakat egy erre kialakított zárt oldalon fogod elérni, ahová saját felhasználónévvel és jelszóval fogsz tudni belépni. Az edzéseket írásos formában kapod meg és a gyakorlatokról bemutató videókat kapsz.

Fizetés után mikor és hogyan kapom meg az edzésprogramot?

Az egyedi hozzáférésedet e-mailben fogjuk elküldeni neked a sikeres fizetés után. Magához az edzésprogramhoz pedig ezen az oldalon meghirdetett induláskor fogsz hozzáférni.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A zárt oldalon belül üzenetet küldhetsz nekem, ahol bármikor felteheted a kérdésedet.

Következő indulás: 2021. március 15.

29.990 Ft

Kedvezményes ár 2021. március 7.-ig:

24.990 Ft.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp