Oldal kiválasztása

Légy részese az intenzív, pörgős és kemény nyárvégi kettlebell edzésprogramnak! Építs ERŐSEBB, SZÁLKÁSABB, ATLETIKUSABB fizikumot! Ez a „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK” program!

Beavatás kettlebell edzésprogram

6 hét intenzív, pörgős és fókuszált edzésmunka, ahol nem csinálsz semmi fölöslegeset, csak az eredményre hajtunk! Mindezt heti 3 x 1 óra edzéssel.

Élvezd ki a nyarat és közben végezz el egy pár igazán hatékony, kemény és pörgős edzést! A „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK” program egy változatos és élvezetés edzésprogram, ami fokozza a zsírvesztést, növeli a teljesítményed erőben és állóképességben, segít az atletikus fizikum fejlesztésében!

Mit érhetsz el pontosan a „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK” programmal?

A cél egy gyors, pörgős, intenzív nyárvégi, 6 hetes edzésprogram elvégzése, amit  a saját erőszintednek megfelelően tudsz elvégezni!

A rövid, 15-20 perces intenzív komplexek és köredzések fejlesztik a kondíciód, a teljesítményed, felpörgetik az anyagcseréd, hozzájárulnak a fokozott zsírégetéshez és a szálkásabb fizikumhoz.

Ezenkívül további erőfejlesztő, core erősítő és izomépítő edzés blokkokból válogathatsz!

A SÖR, BOR & KETTLEBELLEK programban az alábbi célokra és gyakorlatokra koncentrálunk:

 • jobb kondíció: rövid idő alatt, minél nagyobb munka elvégzése, hogy növeljük a teljesítményed
 • fokozott zsírégetés: az intenzív, pörgős komplexek és köredzések hozzájárulnak a gyorsabb anyagcseréhez, ami segít a zsírvesztésben
 • atletikus fizikum fejlesztése: minél jobb teljesítménnyel, minél jobban nézz ki
 • a leghatékonyabb gyakorlatok alkalmazása: swing, clean, katonai nyomás, guggolás és burpee, plusz további kiegészítő gyakorlatok
 • egymásra épülő edzések, hogy ne csak élvezetesek, hanem eredményesek is legyenek

Mit jelent mindez? Atletikusabb fizikum és nagyobb teljesítmény!

Fejlődj a gyakorlatok technikájában is!

1. Gyakorlat oktatóvideók

A kettlebell edzés egyik kulcsa a helyes technika. Finomíts rajta a lépésről-lépésre haladó oktatóvideókkal!

Ha csatlakozol a „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK” programhoz, akkor hozzáférést kapsz a Spártai Kiképzés Akadémia teljes oktatóvideó anyagához!

Jelenleg ezekről a fő gyakorlatokról találsz videókat:

 • török felállás (turkish get up)
 • lendítés (swing)
 • szakítás (snatch)
 • felvétel (clean)
 • katonai nyomás (military press)
 • serleg guggolás (goblet squat)

Továbbá kiegészítő gyakorlatokról is találsz oktatóvideókat, mint a különböző felhúzás, evezés és kitörés variációk, saját testsúlyos gyakorlatok. (Folyamatosan bővül!)

Pro és Elit csomagban elérhető:

2. Személyes segítség

Online coaching

Én leszek az edződ, nem kell mindent egyedül kitalálnod!

Az edzéseket egy edzős alkalmazásban követheted és naplózhatod (TrueCoach). Minden egyes edzésedet követem és motivállak.

Lehetőséget biztosítok arra, hogy felvedd magad videóra és az általad választott gyakorlatokat kielemezzem egy válasz videóban. Egy elétre megtanulod a helyes és pontos végrehajtást!

Továbbá ha kérdésed van, közvetlenül írhatsz nekem (Domonkos Dávid), ami egy folyamatos kommuikációt tesz lehetővé köztünk.

Kinek való a „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK” PROGRAM?

Legyen 3+ hónap tapasztalatod a kettlebellel. Nem baj, ha még nem tökéletes, de csináltad már az egykezes swinget, török felállást és szakítást.

Rendelkezel legalább 3 különböző méretű kettlebellel, ha vannak duplák még jobb, de felemás kettlebellekkel is megoldható!

Hogyan és hol tudok az edzésprogramhoz csatlakozni?

Az edzésprogramot a Spártai Kiképzés Akadémia, Online PRÉMIUM tagságba való csatlakozás után éred el!

 

Az Online PRÉMIUM tagság egy előfizetéses, havonta, automatikusan megújuló online edzésprogram és tagság.

A tagságon belül több hetes edzésprogramokat szoktunk elvégezni.

A következő 6 hetes edzésprogram a „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK”, ami augusztus 1.-én, hétfőn startol el. A PRÉMIUM tagságban, mindig az adott hét edzéseit látod, pontos instrukciókkal és gyakorlat bemutató videókkal!

Az előfizetést bármikor, nagyon egyszerűen lemondhatod a fiókodban, egy kattintással az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságot.

Tehát, ha a teljes 6 hetes edzésprogramot végig akarod csinálni, az 2 havi előfizetést jelent, plusz betekintést a következő edzésprogramba!

Ha valamiért mégsem tetszene a program, akkor az 1. hónap után is lemondhatod az előfizetést és nem fog megújulni a következő hónapban. 

Ha viszont tetszik az Online PRÉMIUM tagság és a „SÖR, BOR & KETTLEBELLEK” program, akkor maradj tag a jövőbeni edzésekért és programokért! A tagok 80%-a már több, mint 8 hónapja folyamatosan tag.

 

Vélemények az Online PRÉMIUM tagságról

 

Tavaly októberben kezdtem el a PRÉMIUM tagság edzésprogramját. 5 hónap alatt erőben, állóképességben, kitartásban, izomtömegben brutál jól fejlődtem.

24 kg-os bellel kezdtem a katonai nyomást, most 32 kg-ossal végzem.

A dupla belles guggolasok 2 x 24 kg-val, most 2 x 32 kg-val edzem.

Jól felépített, megtervezett rövid, de intenzív edzésprogram. Heti 3x edzem 40 percet.

Dávid nagyon érti, hogy mi azaz edzés, ami a testnek és elmének kell! 100%-osan bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne zsírt ledobni, állóképességét javítani, egy kis húst pakolni magára vagy csak kondiban tartaná magát.

Skultéti Ádám

A PRÉMIUM tagság online edzésprogramot már fél éve csinálom rendszeresen, mivel állandó motivációt ad a heti edzésekhez, és változatos minden izomcsoportot megdolgoztató gyakorlatokat tartalmaz.

Külön tetszik az, hogy havonta más-más gyakorlatsorozatban lehet fejlődni, a kettlebelles technikákat is csiszolni tudom.

Az elmúlt fél év alatt tudtam 20 kg-ról 28 kg-ra váltani török felállásban, swingben és pár ismétlést katonai nyomásban. Határozottan érzem a fejlődést az erőnlétemben.

A hosszútávú kihívások, mint az 1000 swing challenge pedig még jobban motivál, hogy az edzéseket jól elvégezzem. Ajánlom mindenkinek, aki kész és célravezető edzésekkel akar fejlődni izomerőben úgy, hogy mellette gyors és robbanékony is lesz.

Kiss László

 1. novemberben kezdtem Dávid online edzéseit.

Visszalapoztam az edzésnaplómat, kedvenc gyakorlatomban a török felállásban (tgu) 16 kg-os kettlebellel dolgoztam ekkor.
2022. januárjában 5x 1-1 ismétlés ment 32 kg-os bellel. Nekem ennél több bizonyíték nem kell a Dáviddal való munka hatékonyságáról!

Az egymásra épülő ciklusoknak köszönhetően a többi gyakorlatban is jelentős volt a fejlődés, úgy érzem korábban ennyi idő alatt még soha nem fejlődtem ennyit.

Jó érzés, hogy mindig kapok tanácsot, visszajelzést, ha bizonytalan vagyok valamiben. A gyakorlat videók sokat segítenek abban, hogy jól végezzem a gyakorlatokat.

Lehet, hogy sok ember számára kihívás az otthoni edzés, nekem nagyon nagy szabadságot ad, hogy akkor csinálhatom meg az edzéseket, amikor legjobban be tudom illeszteni a programomba és a legkipihentebbnek érzem magam. Az elmúlt kicsit több, mint egy év közös munka szilárd alapot biztosít a további céljaim irányába.

Arató Balázs

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor tudok csatlakozni a PRÉMIUM tagsághoz?

A PRÉMIUM tagságban több hetes edzésprogramokat csinálunk végig (általában 12 hét), ilyenkor mindig egy adott cél felé haladunk. Mindig egy-egy edzésprogram elején tudsz becsatlakozni, utána lezárul a jelentkezés.

Mennyi időre kell elköteleznem magam?

Nincs semmi kötelezettség, bármikor lemondhatod az előfizetésed.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A PRÉMIUM tagságon belül üzenetet küldhetsz nekem, nyugodtan felteheted a kérdésedet.

Hogyan tudom lemondani a PRÉMIUM tagság előfizetésem?

A fiókodban nagyon egyszerűen, egy kattintással le tudod mondani az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságodat

Hogyan tudom kifizetni a PRÉMIUM tagság előfizetési díját?

A PRÉMIUM tagság díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetés során a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod az oldalhoz tartozó hozzáférésedet és a számlát is.

Mikor kerül levonásra a PRÉMIUM tagság előfizetési díja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 8-án fizetsz először, akkor a következő hónap 8-án, ha 24-én fizetsz először, akkor a következő hónap 24-én. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor. Ameddig nem mondod le az előfizetést, automatikusan megújul.

A SÖR, BOR & KETTLEBELLEK edzésprogram már elindult!
Jelenleg nem lehet csatlakozni.