Oldal kiválasztása

Szereted a kettlebellt és erőt, állóképességet, atletikus fizikumot építenél? Szintet lépnél az edzésben akár 24, 32, 40 kiló felé?

Akkor az Online PRÉMIUM tagság neked való!

Hetente frissülő, egyszerűen követhető és elvégezhető online edzésterv a saját erőszintednek megfelelően!

Dönts személyes rekordokat erőben és állóképességben, fejleszd magasabb szintre az atletikusságod és fizikumod!

Kinek való a PRÉMIUM tagság?

Legyen 3+ hónap tapasztalatod a kettlebellel. Nem baj, ha még nem tökéletes, de jó ha ismered a swinget, török felállást és szakítást. (Ha kezdő/újrakezdő vagy, akkor inkább a Kettlebell BEAVATÁS 1 edzésprogramomat ajánlom!)

Rendelkezel legalább 3 különböző méretű kettlebellel, ha vannak duplák még jobb, de felemás kettlebellekkel is megoldható!

Opcionális lehet egy húzódzkodó, tornagyűrű vagy TRX, de ezekre mindig kapsz alternatívát!

Mit tartalmaz pontosan a PRÉMIUM tagság?

1. Heti edzések

Heti 3 edzést tartalmaz a PRÉMIUM tagság.

Az edzések célja:

  • nagyobb méretű kettlebellre válts és egyre több ismétlésre legyél képes a fő gyakorlatokban: katonai nyomás, swing, snatch, török felállás, guggolás
  • látható funkcionális izomzatot építs és leolvaszd magadról a felesleges testzsírt
  • fejleszd az erőd, állóképességed és izomzatod a kiegészítő gyakorlatokkal (kettlebell és saját testsúlyos variációk)

PRÉMIUM tagként, minden héten 3 új edzést kapsz, amik egymásra épülnek, és nem kell többé azon gondolkoznod, hogy mikor, mit és mennyit eddz!

Az edzések egyesítik a kettlebell edzés, a saját testsúlyos edzés, a cross training és a funkcionális edzés összes legjobb elemét, egy hatékony és élvezetes edzésprogramban.

A program több hetes ciklusokra épül:

Egy ciklus során, meghatározott gyakorlatokat és módszereket alkalmazunk, hogy fejlődjünk bennük. Minden ciklusban találsz erőfejlesztő, izomépítő és állóképesség fejlesztő blokkot.

2. Gyakorlat oktatóvideók

Online coaching

A kettlebell edzés egyik kulcsa a helyes technika. Finomíts rajta a lépésről-lépésre haladó oktatóvideókkal!

PRÉMIUM tagként, hozzáférést kapsz a Spártai Kiképzés Akadémia teljes oktatóvideó anyagához!

Jelenleg ezekről a fő gyakorlatokról találsz videókat:

  • török felállás (turkish get up)
  • lendítés (swing)
  • szakítás (snatch)
  • felvétel (clean)
  • katonai nyomás (military press)
  • serleg guggolás (goblet squat)

Továbbá kiegészítő gyakorlatokról is találsz oktatóvideókat, mint a különböző felhúzás, evezés és kitörés variációk, saját testsúlyos gyakorlatok. (Folyamatosan bővül!)

3. Segítség

PRÉMIUM tagként, hetente egyszer arra is lehetőséget biztosítok, hogy felvedd magad videóra és az általad választott gyakorlatot kielemezzem egy válasz videóban.

Ha kérdésed van, közvetlenül írhatsz nekem (Domonkos Dávid), ami egy folyamatos kommuikációt tesz lehetővé köztünk!

Rengeteg emberrel dolgoztam már együtt, így egy-egy kérdéssel akár éveket megspórolhatsz magadnak, nem kell mindent egyedül kitalálnod.

Vélemények a PRÉMIUM tagságról

 

Tavaly októberben kezdtem el a PRÉMIUM tagság edzésprogramját. 5 hónap alatt erőben, állóképességben, kitartásban, izomtömegben brutál jól fejlődtem.

24 kg-os bellel kezdtem a katonai nyomást, most 32 kg-ossal végzem.

A dupla belles guggolasok 2 x 24 kg-val, most 2 x 32 kg-val edzem.

Jól felépített, megtervezett rövid, de intenzív edzésprogram. Heti 3x edzem 40 percet.

Dávid nagyon érti, hogy mi azaz edzés, ami a testnek és elmének kell! 100%-osan bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne zsírt ledobni, állóképességét javítani, egy kis húst pakolni magára vagy csak kondiban tartaná magát.

Skultéti Ádám

A PRÉMIUM tagság online edzésprogramot már fél éve csinálom rendszeresen, mivel állandó motivációt ad a heti edzésekhez, és változatos minden izomcsoportot megdolgoztató gyakorlatokat tartalmaz.

Külön tetszik az, hogy havonta más-más gyakorlatsorozatban lehet fejlődni, a kettlebelles technikákat is csiszolni tudom.

Az elmúlt fél év alatt tudtam 20 kg-ról 28 kg-ra váltani török felállásban, swingben és pár ismétlést katonai nyomásban. Határozottan érzem a fejlődést az erőnlétemben.

A hosszútávú kihívások, mint az 1000 swing challenge pedig még jobban motivál, hogy az edzéseket jól elvégezzem. Ajánlom mindenkinek, aki kész és célravezető edzésekkel akar fejlődni izomerőben úgy, hogy mellette gyors és robbanékony is lesz.

Kiss László

  1. novemberben kezdtem Dávid online edzéseit.

Visszalapoztam az edzésnaplómat, kedvenc gyakorlatomban a török felállásban (tgu) 16 kg-os kettlebellel dolgoztam ekkor.
2022. januárjában 5x 1-1 ismétlés ment 32 kg-os bellel. Nekem ennél több bizonyíték nem kell a Dáviddal való munka hatékonyságáról!

Az egymásra épülő ciklusoknak köszönhetően a többi gyakorlatban is jelentős volt a fejlődés, úgy érzem korábban ennyi idő alatt még soha nem fejlődtem ennyit.

Jó érzés, hogy mindig kapok tanácsot, visszajelzést, ha bizonytalan vagyok valamiben. A gyakorlat videók sokat segítenek abban, hogy jól végezzem a gyakorlatokat.

Lehet, hogy sok ember számára kihívás az otthoni edzés, nekem nagyon nagy szabadságot ad, hogy akkor csinálhatom meg az edzéseket, amikor legjobban be tudom illeszteni a programomba és a legkipihentebbnek érzem magam. Az elmúlt kicsit több, mint egy év közös munka szilárd alapot biztosít a további céljaim irányába.

Arató Balázs

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor tudok csatlakozni a PRÉMIUM tagsághoz?

A PRÉMIUM tagságban több hetes edzésprogramokat csinálunk végig (általában 12 hét), ilyenkor mindig egy adott cél felé haladunk. Mindig egy-egy edzésprogram elején tudsz becsatlakozni!

Mennyi időre kell elköteleznem magam?

Nincs semmi kötelezettség, bármikor lemondhatod az előfizetésed.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A PRÉMIUM tagságon belül üzenetet küldhetsz nekem, nyugodtan felteheted a kérdésedet.

Hogyan tudom lemondani a PRÉMIUM tagság előfizetésem?

A fiókodban nagyon egyszerűen, egy kattintással le tudod mondani az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságodat

Hogyan tudom kifizetni a PRÉMIUM tagság előfizetési díját?

A PRÉMIUM tagság díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetés során a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod az oldalhoz tartozó hozzáférésedet és a számlát is.

Mikor kerül levonásra a PRÉMIUM tagság előfizetési díja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 8-án fizetsz először, akkor a következő hónap 8-án, ha 24-én fizetsz először, akkor a következő hónap 24-én. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor. Ameddig nem mondod le az előfizetést, automatikusan megújul.

A havi előfizetésed az alábbiakat tartalmazza:

egy komplett kettlebell edzésprogramot, ami erőt, izmot és állóképességet épít a saját erőszintednek megfelelően

fejlődést a katonai nyomásban, swingben, snatchben, török felállásban és guggolásban

személyre szabott videós visszajelzés, heti 1 gyakorlatról

személyes, emailes kapcsolat velem, ha kérdésed lenne, személyes rekordot ünnepelnél vagy elszámolnál valakivel az edzéssel

oktató és bemutató videókat a gyakorlatokról, amiket bármikor visszanézhetsz

minden új ciklusról bevezető videó tőlem

Jelenleg zárva!