Oldal kiválasztása

Fejlődj hónapról-hónapra, a kettlebell és saját testsúlyos gyakorlatok ötvözésével.

Építs erőt, veszíts zsírt, és érd el életed legjobb formáját, erőben, külsőben és teljesítményben, 30 felett is!

Változatos, élvezetes és hatékony online kettlebell edzésprogram, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve. 6 hetente egy teljesen új edzésprogramot kapsz, amivel hónapról-hónapra fejlődhetsz, motivált maradsz, és soha nem fogsz unatkozni.

Érd el a teljes potenciálodat:

Ugorj kettlebell méretet, növeld az ismétlésszámokat a kettlebelles és saját testsúlyos gyakorlatokban, építs erős, atletikus és egészséges fizikumot!

Eddz személyre szabottan:

Az egyszerűen követhető és elvégezhető online edzésprogramot elvégezheted otthonról vagy az edzőteremben, a saját időbeosztásodnak, eszközeidnek és erőszintednek megfelelően.

Lépjünk együtt szintet:

Megkapod tőlem a támogatást, a motivációt és a szakértelmet, miközben a helyes úton tartalak.

ERŐ. KÜLSŐ. TELJESÍTMÉNY.

Ez a 3 szó mindent megtestesít, amit az edzésprogram során tapasztalni fogsz.

Az Online PRÉMIUM tagság edzései egyesítik a kettlebell edzés, a saját testsúlyos edzés, a cross training és a testépítés összes legjobb elemét egy hatékony, változatos és élvezetes edzésprogramban.

Képzeld el, hogy elvégzel egy katonai nyomás és húzódzkodás* blokkot, majd guggolással folytatod, a végén pedig elvégzel egy izzasztó fekvőtámasz és swing kombót.
Vagy időzített snatch sorozatokkal indítasz, nehéz tolódzkodással vagy fekvőtámasszal folytatod, és a végén lepörgetsz egy kettlebell komplexet vagy kiegészíted hasizom erősítő gyakorlatokkal. *Nem megy még egy gyakorlat, vagy nincs hozzá eszközöd? Minden ilyen helyzetben találsz magadnak alternatív gyakorlatokat, hogy biztosan el tudd végezni az edzést és fejlődhess.

Van életed az edzésen kívül is (munka, család, hobbi), de ennek ellenére szeretnéd kihozni magadból a maximumot?

Nehézséget okoz kiválasztani melyik gyakorlatot, mennyi ismétléssel és sorozattal, heti hányszor végezd el?

Hiába edzel keményen, de már nem úgy fejlődik a teljesítményed és az izmaid ahogy szeretnéd?

Inkább az edzéssel töltenéd az időt, és nem edzések utáni kutatással?

Hiányzik a rendszeresség az edzéseidből és változó a motivációd?

Kettlebell méretet ugranál, növelnéd az ismétlésszámokat a kettlebell és saját testsúlyos gyakorlatokban, de megragadtál egy ponton?

Szeretsz edzeni, kikapcsolódást jelent és szívesen megtanulnál új gyakorlat variációkat?

Költséghatékony és rugalmas edzésprogramot keresel?

Szeretnéd ötvözni a személyi edzések során tapasztalt odafigyelést, az online edzések szabadságával?

Ha igen, akkor az Online PRÉMIUM tagság Neked való! A tagság edzésprogramja pontosan leírja Neked, mit, mikor és hogyan eddz.

Ahelyett, hogy az idődet azzal töltenéd, hogy kitaláld, milyen gyakorlatokat végezz, mekkora súllyal, milyen ismétlésszámmal és mikor változtass az edzésterven, az Online PRÉMIUM tagság edzésprogramja megteszi ezt helyetted. Neked csak annyi a dolgod, hogy belépsz és edzel.

Hidd el, családapaként, 36 évesen, tökéletesen átérzem a helyzetet. Imádok edzeni, de rengeteg más kötelezettségem van még az életben. A heti 6-7 edzés, a NO PAIN, NO GAIN mentalitás és a rendszertelen, terv nélküli edzés egyszerűen nem működik.

A valódi, fenntartható erőhöz, külsőhöz és teljesítményhez egészen másra van szükséged, mint elsőre gondolnád…

Te elköveted az alábbi hibákat? (Én már számtalanszor elkövettem mindet és csak motiválatlanság, eredménytelenség, kiégés és stagnálás lett az eredménye.)

Csak az égésre hajtasz, a legkeményebb HIIT, CrossFit vagy köredzéseket követed, de csak leizzadsz tőlük, a teljesítményed már nem javul.

Edzésről-edzésre rekordot akarsz dönteni, úgy érzed csak akkor lehet eredménye, ha a legnehezebb súllyal, a legmagasabb ismétlésszámmal és pihenő nélkül edzel.

Nincs rendszer az edzéseidben, azt csinálod amihez éppen kedved van, vagy ami megtetszett a social médián.

Minden edzésen mást csinálsz, egyszerre 10 féle dologban fejlődnél, ezért mindig van egy új és érdekesebb cél, ami jobbnak tűnik, és nem tartasz ki egyik mellett sem.

Vagy épp az ellenkezőjét csinálod a fentinek, évek óta ugyanazt a „jól bevált” edzéstervet követed, amit az eredményeid is jól tükröznek. Változatlanok.

Egyszerre 3 különböző edzéstervet kombinálsz, mert Te „más vagy”, bírni fogod.

Izomlázban és fáradtságban méred egy edzés hatékonyságát.

Nem figyelsz különösebben a gyakorlatok technikájára, bár időnként itt-ott fáj, vagy a teljesítményed nem úgy javul, ahogy szeretnéd.

Ismerd meg a PRÉMIUM tagság edzésprogramját!

A fenti módszerek csak arra jók, hogy kifáraszd magad és rövid időn belül, vagy elveszítsd a motivációd, vagy megrekedj egy szinten!

Helyette képzeld el, hogy milyen érzés amikor:

nő a teljesítményed, több ismétlésre és nagyobb kettlebellek megmozgatására vagy képes

nem kell keresgélned, gondolkoznod, hogy mit és mennyit eddz, mert van egy világos, pontos terved

az izmaid fejlődésnek indulnak, erősebbé, szálkásabbá, feszesebbé válnak

jobban érzed magad a bőrödben, több energiád van a napi teendőkre

a ruháid jobban állnak rajtad, utánad fordulnak az emberek

önbizalommal teli vagy

egyre kevesebb rajtad a zsír

Ha az „életre” edzel és szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, egy erős és egészséges testben, akkor ez a Neked való edzésprogram!

Az Online PRÉMIUM tagság edzésprogramja kirobbanó erőnlétet épít, erős, funkcionális izomzatot fejleszt és segít a sportos alak elérésben.

A legjobb módszereket ötvözi, az edzések egymásra épülnek, de mégis változatosak. Ezeket találod az edzésprogramban:

különböző gyakorlatok, a legjobb: nyomás, húzás, guggolás, snatch, kitörés és swing variációk kettlebellel és saját testsúllyal

kettlebell komplexek

valódi erő- és izomépítés

a leghatékonyabb törzserősítő gyakorlatok

izzasztó kondíció fejlesztő blokkok

erő gyakorlatok létra módszerrel

intelligensen megtervezett edzések, ahol a napi energiaszintednek megfelelően edzhetsz

Miben más a PRÉMIUM tagság edzésprogramja?

A tagság rendszere fogja megvalósítani az 5 legfontosabb dolgot az edzéseidben:

1. A gyakorlatokat a megfelelő SORRENDBEN fogod elvégezni, nemcsak összedobunk találomra egy köredzést. Nem mindegy, hogy erőt, erőállóképességet, vagy állóképességet akarsz építeni. Mindennek a helyén kell lennie!

2. A megfelelő ismétlésszámokhoz a megfelelő intenzitást fogod PÁROSÍTANI. Ha jól párosítod a nehéz és könnyű súlyokat, az alacsony és magas ismétlésszámokkal, akkor a teljesítményed ki fog lőni az égig. Viszont ha rosszul teszed, akkor eredménytelenség és kiégés a vége.

3. Az edzések egymásra ÉPÜLNEK, nem hasraütésszerűen végzel el valamit. Meghatározott gyakorlatokat, meghatározott ideig fejlesztesz, és soha nem látott személyes rekordokat dönthetsz. Ha össze-vissza edzel, akkor viszont nagyon gyorsan megrekedsz egy ponton. Ezt kerüld el!

4. Minden gyakorlatot nagyon PRECÍZEN fogsz végrehajtani. Meg fogod érteni miért olyan fontos a technika, az oktatóvideókkal és a segítségemmel egy életre jobban megtanulod őket, mint a legtöbb „funkcionális edző”. Ha nem figyelsz rá, drasztikusan csökken a hatékonyságod és könnyen elkezd itt-ott fájni.

5. Az edzéseket ÉLVEZNI fogod. Az aktuális program gerince mellett, kiegészítő gyakorlatokat alkalmazunk, hogy megtörjük a monotóniát és élvezetessé tegyünk minden egyes edzést. Ezáltal sokkal rendszeresebben fogsz edzeni, motivált maradsz, várni fogod a következő edzést.

Az Online PRÉMIUM tagság a személyi edződ a zsebedben.

A kettlebell és saját testsúlyos gyakorlatok ötvözésével, olyan rugalmas edzésprogramot követhetsz, ami a Te időbeosztásodhoz, a Te eszközeidhez, a Te erőszintedhez igazodik!

Élvezd ki az alábbi előnyöket a PRÉMIUM tagsággal:

Nincs több találgatás és keresgélés, mert pontosan tudod, hogy milyen gyakorlatokat, mekkora súllyal, mennyi ismétlésszámmal használj, és mennyit pihenj. A fejlődés útja ki van kövezve a számodra, csak végig kell menned rajta!

A szabadidődnek és energiádnak megfelelően, választhatsz a heti 2, 3 vagy 4 edzés opcióból. Így biztosan megtalálod azt a beosztást, ami belefér az életedbe.

Lehetsz elfoglalt, vagy csak a választott sportodhoz szeretnél jobb teljesítményt (pl.: futás, OCR, küzdősportok stb.). Fókuszálhatsz kizárólag a kettlebell és saját testsúlyos edzésre, vagy az is lehet, hogy most kevésbé stresszes életszakaszban vagy és készen állsz rá, hogy ALL IN menj az edzésbe!

A rugalmas edzésprogramnak köszönhetően az eszközeidnek megfelelően végezheted el az edzéseket, nem kell egy teljesen felszerelt edzőteremmel rendelkezned. Direkt olyan szellemben készült, hogy egy tipikus otthoni környezetben is elvégezhető legyen.

Ha nem vagy biztos egy gyakorlat kivitelezésében, vagy még csak senki nem tanította meg a helyes technikát, akkor nemcsak meg tudod nézni őket bemutató és oktatóvideókon, hanem lehetőséget biztosítok arra is, hogy levideózd magad és privátban visszajelzést adjak, hogy legközelebb már ne kövesd el ugyanazokat a hibákat. A jobb technika nagyobb erőt és sokkal gyorsabb fejlődést jelent.

Nem vagy helyhez és időhöz kötve, az edzéseket ott és akkor végzed el, ahogy neked megfelelő, mindig megkapod előre a heti adagot! Nem kell élő Zoom/Skype edzésekhez és időpontokhoz igazodnod.

Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, akkor csak írsz és válaszolok. Nemcsak egy beszélőfej vagyok egy videón, hanem húsvér ember!

Kinek való a PRÉMIUM tagság?

Legyen minimum 3+ hónap tapasztalatod a kettlebellel. Nem baj, ha nem tökéletes, de csináltad már a török felállást, snatch-et és swing-et!

Rendelkezel legalább 2-3 különböző méretű kettlebellel, ha vannak duplák még jobb, de felemás kettlebellekkel is megoldható!

Opcionális lehet egy húzódzkodó, tornagyűrű vagy TRX, de ezekre mindig kapsz alternatívát!

Mit tartalmaz pontosan a PRÉMIUM tagság?

1. Online edzésprogram

6 hetes edzésprogramok váltják egymást, heti 2, 3 vagy 4 edzés opcióval.

Egy edzésprogram során, meghatározott gyakorlatokat és módszereket alkalmazunk, hogy fejlődjünk bennük, ezáltal megsokszorozzuk az eredményeket. Minden edzésprogramban találsz erőfejlesztő, izomépítő és kondíció fejlesztő blokkot.

Az edzésprogramok célja:

 • fejleszd a teljesítményed a kettlebell és saját testsúlyos variációkkal (nagyobb súly, több ismétlés)
 • látható izomzatot építs, és leolvassz magadról a felesleges testzsírból
 • jól érezd magad a bőrödben, egy fitt és egészséges testben
 • egy életre elsajátítsd a gyakorlatok helyes és pontos végrehajtását

PRÉMIUM tagként, nem kell többé azon gondolkoznod, hogy mikor, mit és mennyit eddz.

+2 BÓNUSZ (109.980 Ft értékben):

Fejlődj a gyakorlatok technikájában is!

Az alábbi 2 bónusz segítséggel nem marad kérdésed a helyes gyakorlat kivitelezéssel kapcsolatban, és mesteri szintre emelheted magad.

gyakolat technika

* BÓNUSZ 1. Hozzáférést kapsz a Spártai Kiképzés Akadémia teljes oktatóvideó anyagához.

Haladj a saját tempódban a lépésről-lépésre haladó oktatóvideókkal (kurzusokkal)!

Jelenleg ezekről a fő gyakorlatokról találsz videókat:

 • török felállás (turkish get up)
 • lendítés (swing)
 • szakítás (snatch)
 • felvétel (clean)
 • katonai nyomás (military press)
 • serleg guggolás (goblet squat)

Továbbá kiegészítő gyakorlatokról is találsz oktatóvideókat, mint a különböző felhúzás, evezés és kitörés variációk, hasizom és saját testsúlyos gyakorlatok.

A különböző edzésprogramokban lévő videós oktatóanyagok értéke összesen 59.990 Ft! Neked ez most benne van az előfizetés árában!

* BÓNUSZ 2. Személyre szabott videós visszajelzés

Haladj gyorsabban!

Hetente 2x lehetőséget biztosítok arra, hogy felvedd magad videóra és az általad választott gyakorlatokban azonnal használható tippeket és tanácsokat kapj, egy válasz videó formájában.

Elég hozzá a mobilod, mintha Facebookra/Instagramra csinálnál egy posztot.

Erre még egyedül az online személyi edzésben van lehetőséged aminek 49.990 Ft / hónap az ára!

Ismerd meg az edződ!

Domonkos Dávid edző

Domonkos Dávid vagyok, a Spártai Kiképzés alapítója, edző és apa. 2015 óta segítek sikerrel másoknak edzőként, online és személyesen.

Több ezer csoportos edzést tartottam meg az évek során, (kimondani is sok) ahol rengeteg fejlődésnek és átalakulásnak kísérhettem végig az útját.

Megszámlálhatatlan pozitív visszajelzést kaptam a YouTube csatornámon lévő videókra, ahol már több, mint 14 000-en vagyunk!

Már 500+ magyar ember csatlakozott az online edzésprogramjaimhoz az ország, sőt a világ legkülönbözőbb pontjairól.

A kislányom születése óta csak online nyújtok segítséget, és én is otthon edzek.

Habár edzőként több edzőteremben is dolgoztam, a létszámhoz képest soha nem állt elég eszköz a rendelkezésemre. Megtanultam kreatívan edzéseket tervezni, hogy ez ne álljon az útba. Szeretném, ha te is megtapasztalnád a maximális eredményeket, minimális eszközigénnyel.

Az online edzésprogramjaimmal az a célom, hogy mindent átadjak neked, ami az elmúlt 8 évben működött a tanítványaimnak, mindezt egyszerűen és könnyen követhetően, bárhol, bármikor alkalmazva.

Az életem során rengeteg féle sportot űztem, évekig vízilabdáztam, kickboxoltam, belekóstoltam a CrossFit-be, street workoutba, teljesítettem 2 Spartan Ultra-t (50+ km), végül a hardstyle kettlebell lett a szenvedélyem.

Minden sportból szeretem a legjobb elemeket és módszereket ötvözni, amivel megteremtettem a saját stílusomat.

Számomra a mozgás sok mindent jelent. Kihívást találok benne, ahol időnként átléphetem a határaimat. Önbizalmat, energiát és kitartást ad, ami az életem minden területére kihat. Az edzés aktív meditáció, ahol megszűnik a külvilág és csak a jelenre koncentrálok.

Mindig is érdekelt az erő, a külső és a teljesítmény fejlesztésének együttese.

A külső mellett, ugyanolyan fontosnak tartom, hogy erősek legyünk és kitartóak, mind fizikálisan, mind mentálisan, amit a valóéletben is tudunk alkalmazni.

Az edzéseim kettlebelles és saját testsúlyos gyakorlatokon alapulnak. A kettőt vegyítve olyan fizikumot építesz, ami nemcsak jól néz ki, de erős és szívós.

Végzettségiem:

 • StrongFirst kettlebell instruktor (SFG1)
 • Cross training instruktor
 • Fitness instruktor
 • Bootcamp trainer

Csatlakozz az Online PRÉMIUM tagsághoz és a következőket kapod:

1. Egy komplett kettlebell edzésprogramot, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve, amivel erőt, izmot, állóképességet építesz (nagyobb súly, több ismétlés), és testzsírt veszíthetsz.

2. Teljesen magadra szabható edzésprogramot, a saját időbeosztásodnak, eszközeidnek, és erőszintednek megfelelően.

3. Heti 2, 3 vagy 4 edzést és útmutatót – Az edzések pontos leírása, plusz további útmutatás, hogy hogyan kombináld ezeket az edzéseket a saját erőszintednek és időbeosztásodnak megfelelően.

4. Gyakorlat bemutató videót (HD) a programban szereplő összes gyakorlatról, hogy mindig tudd pontosan a feladatot.

5. Teljes lépésről-lépésre haladó oktatóvideókat/kurzusokat (HD) a gyakorlatokról, amiket bármikor visszanézhetsz. (snatch, swing, török felállás, katonai nyomás, clean, guggolás + rengeteg kiegészítő gyakorlat).

6. Mérhető fejlődést a teljesítményedben.

7. Személyre szabott videós visszajelzést, heti 2 gyakorlatról.

8. Személyes, emailes kapcsolatot velem, ha kérdésed lenne, személyes rekordot ünnepelnél vagy elszámolnál valakivel az edzéssel.

Vélemények a PRÉMIUM tagságról

 

Tavaly októberben kezdtem el a PRÉMIUM tagság edzésprogramját. 5 hónap alatt erőben, állóképességben, kitartásban, izomtömegben brutál jól fejlődtem.

24 kg-os bellel kezdtem a katonai nyomást, most 32 kg-ossal végzem.

A dupla belles guggolasok 2 x 24 kg-val, most 2 x 32 kg-val edzem.

Jól felépített, megtervezett rövid, de intenzív edzésprogram. Heti 3x edzem 40 percet.

Dávid nagyon érti, hogy mi azaz edzés, ami a testnek és elmének kell! 100%-osan bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne zsírt ledobni, állóképességét javítani, egy kis húst pakolni magára vagy csak kondiban tartaná magát.

Skultéti Ádám

A PRÉMIUM tagság online edzésprogramot már fél éve csinálom rendszeresen, mivel állandó motivációt ad a heti edzésekhez, és változatos minden izomcsoportot megdolgoztató gyakorlatokat tartalmaz.

Külön tetszik az, hogy havonta más-más gyakorlatsorozatban lehet fejlődni, a kettlebelles technikákat is csiszolni tudom.

Az elmúlt fél év alatt tudtam 20 kg-ról 28 kg-ra váltani török felállásban, swingben és pár ismétlést katonai nyomásban. Határozottan érzem a fejlődést az erőnlétemben.

A hosszútávú kihívások, mint az 1000 swing challenge pedig még jobban motivál, hogy az edzéseket jól elvégezzem. Ajánlom mindenkinek, aki kész és célravezető edzésekkel akar fejlődni izomerőben úgy, hogy mellette gyors és robbanékony is lesz.

Kiss László

 1. novemberben kezdtem Dávid online edzéseit.

Visszalapoztam az edzésnaplómat, kedvenc gyakorlatomban a török felállásban (tgu) 16 kg-os kettlebellel dolgoztam ekkor.
2022. januárjában 5x 1-1 ismétlés ment 32 kg-os bellel. Nekem ennél több bizonyíték nem kell a Dáviddal való munka hatékonyságáról!

Az egymásra épülő ciklusoknak köszönhetően a többi gyakorlatban is jelentős volt a fejlődés, úgy érzem korábban ennyi idő alatt még soha nem fejlődtem ennyit.

Jó érzés, hogy mindig kapok tanácsot, visszajelzést, ha bizonytalan vagyok valamiben. A gyakorlat videók sokat segítenek abban, hogy jól végezzem a gyakorlatokat.

Lehet, hogy sok ember számára kihívás az otthoni edzés, nekem nagyon nagy szabadságot ad, hogy akkor csinálhatom meg az edzéseket, amikor legjobban be tudom illeszteni a programomba és a legkipihentebbnek érzem magam. Az elmúlt kicsit több, mint egy év közös munka szilárd alapot biztosít a további céljaim irányába.

Arató Balázs

Tedd a kosárba, és azonnal kezdheted az edzést!

11.990 Ft / havonta

automatikusan megújuló előfizetés, amit bármikor könnyedén lemondhatsz

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor tudok csatlakozni a PRÉMIUM tagsághoz?

A PRÉMIUM tagságban több hetes edzésprogramokat csinálunk végig (6 hét), ilyenkor mindig egy adott cél felé haladunk. Bármikor becsatlakozhatsz és felveheted a fonalat.

Mennyi időre kell elköteleznem magam?

Nincs semmi kötelezettség, bármikor lemondhatod az előfizetésed.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A PRÉMIUM tagságon belül üzenetet küldhetsz nekem, nyugodtan felteheted a kérdésedet.

Hogyan tudom lemondani a PRÉMIUM tagság előfizetésem?

A fiókodban nagyon egyszerűen, egy kattintással le tudod mondani az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságodat

Hogyan tudom kifizetni a PRÉMIUM tagság előfizetési díját?

A PRÉMIUM tagság díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetés során a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod az oldalhoz tartozó hozzáférésedet és a számlát is.

Mikor kerül levonásra a PRÉMIUM tagság előfizetési díja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 8-án fizetsz először, akkor a következő hónap 8-án, ha 24-én fizetsz először, akkor a következő hónap 24-én. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor. Ameddig nem mondod le az előfizetést, automatikusan megújul.