Oldal kiválasztása

Faragj ERŐSEBB, ATLETIKUSABB FIZIKUMOT magadnak, dobj le a felesleges TESTZSÍRBÓL, és legyen KIROBBANÓ az erőd és állóképességed! Ez vár rád a PRÉMIUM tagságban!

Változatos, élvezetes és hatékony kettlebell edzésprogram, heti 3 edzéssel a telefonodra!

Egyszerűen követhető és elvégezhető online edzésprogram a saját erőszintednek megfelelően! Végezd el otthonról vagy az edzőteremben a saját időbeosztásodnak megfelelően.

Dönts személyes rekordokat erőben és állóképességben, fejleszd magasabb szintre az atletikusságod és fizikumod!

Megkapod tőlem a támogatást, a motivációt és a szakértelmet, miközben a helyes úton tartalak.

Kinek való a PRÉMIUM tagság?

Legyen 3+ hónap tapasztalatod a kettlebellel. Nem baj, ha még nem tökéletes, de csináltad már az egykezes swinget, török felállást és szakítást.

Rendelkezel legalább 3 különböző méretű kettlebellel, ha vannak duplák még jobb, de felemás kettlebellekkel is megoldható!

Opcionális lehet egy húzódzkodó, tornagyűrű vagy TRX, de ezekre mindig kapsz alternatívát!

Élvezd ki a PRÉMIUM tagsággal, az alábbi előnyöket:

Egy komplett kettlebell edzésprogramot követhetsz, ami több önbizalmat, kevesebb testzsírt, jobb állóképességet és erősebb testet eredményez.

Otthonról vagy az edzőteremben elvégezhető edzésprogram, nem vagy időponthoz kötve, akkor végzed el ahogy a Te időbeosztásodnak megfelel.

A teljesítményed fejlődésével a külsőd is fejlődik, atletikus fizikumot építesz.

Nagyobb méretű kettlebellre válthatsz és egyre több ismétlésre lehetsz képes a fő gyakorlatokban: katonai nyomás, swing, snatch, török felállás, clean és guggolás.

Magabiztosság, mert tudod milyen gyakorlatokat végezz, mekkora súllyal, mennyi ismétlés- és sorozatszámmal.

Soha többet nem kell találgatnod, gondolkoznod azon, hogy mit edz, csak belépsz az online felületre és készen vár az edzésprogramod.

Van egy tapasztalt, szakértő edződ, aki átgondolja és kidolgozza az edzésterved.

Mit tartalmaz pontosan a PRÉMIUM tagság?

Edzésprogram

4-12 hetes edzésprogramok váltják egymást, heti 3 edzéssel.

Egy edzésprogram során, meghatározott gyakorlatokat és módszereket alkalmazunk, hogy fejlődjünk bennük, ezáltal megsokszorozzuk az eredményeket! Minden edzésprogramban találsz erőfejlesztő, izomépítő és állóképesség fejlesztő blokkot.

Az edzésprogramok célja:

 • nagyobb méretű kettlebellre válts és egyre több ismétlésre legyél képes a fő gyakorlatokban: katonai nyomás, swing, snatch, török felállás, clean, guggolás
 • látható funkcionális izomzatot építs és leolvaszd magadról a felesleges testzsírt
 • fejleszd az erőd, állóképességed és izomzatod a kiegészítő gyakorlatokkal (kettlebell és saját testsúlyos variációk)
 • egy életre elsajátítsd a gyakorlatok helyes és pontos végrehajtását

PRÉMIUM tagként, nem kell többé azon gondolkoznod, hogy mikor, mit és mennyit eddz!

+2 BÓNUSZ (99.980 Ft értékben):

Fejlődj a gyakorlatok technikájában is!

Az alábbi 2 bónusz segítséggel nem marad kérdésed a helyes kivitelezéssel kapcsolatban, és mesteri szintre emelheted magad!

gyakolat technika

* BÓNUSZ 1. Személyre szabott videós visszajelzés

Tanuld meg egy életre a gyakorlatok profi és magabiztos végrehajtását!

Hetente egyszer lehetőséget biztosítok arra, hogy felvedd magad videóra és az általad választott gyakorlatot kielemezzem egy válasz videóban.

Elég hozzá a mobilod, mintha Facebookra/Instagramra csinálnál egy posztot.

Erre még egyedül az online személyi edzésben van lehetőséged aminek 39.990 Ft / hónap az ára!

* BÓNUSZ 2. Hozzáférést kapsz a Spártai Kiképzés Akadémia teljes oktatóvideó anyagához!

Haladj a saját tempódban a lépésről-lépésre haladó oktatóvideókkal (kurzusokkal)!

Jelenleg ezekről a fő gyakorlatokról találsz videókat:

 • török felállás (turkish get up)
 • lendítés (swing)
 • szakítás (snatch)
 • felvétel (clean)
 • katonai nyomás (military press)
 • serleg guggolás (goblet squat)

Továbbá kiegészítő gyakorlatokról is találsz oktatóvideókat, mint a különböző felhúzás, evezés és kitörés variációk, saját testsúlyos gyakorlatok.

A különböző edzésprogramokban lévő videós oktatóanyagok értéke összesen 59.990 Ft! Neked ez most benne van az előfizetés árában!

Vélemények a PRÉMIUM tagságról

 

Tavaly októberben kezdtem el a PRÉMIUM tagság edzésprogramját. 5 hónap alatt erőben, állóképességben, kitartásban, izomtömegben brutál jól fejlődtem.

24 kg-os bellel kezdtem a katonai nyomást, most 32 kg-ossal végzem.

A dupla belles guggolasok 2 x 24 kg-val, most 2 x 32 kg-val edzem.

Jól felépített, megtervezett rövid, de intenzív edzésprogram. Heti 3x edzem 40 percet.

Dávid nagyon érti, hogy mi azaz edzés, ami a testnek és elmének kell! 100%-osan bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne zsírt ledobni, állóképességét javítani, egy kis húst pakolni magára vagy csak kondiban tartaná magát.

Skultéti Ádám

A PRÉMIUM tagság online edzésprogramot már fél éve csinálom rendszeresen, mivel állandó motivációt ad a heti edzésekhez, és változatos minden izomcsoportot megdolgoztató gyakorlatokat tartalmaz.

Külön tetszik az, hogy havonta más-más gyakorlatsorozatban lehet fejlődni, a kettlebelles technikákat is csiszolni tudom.

Az elmúlt fél év alatt tudtam 20 kg-ról 28 kg-ra váltani török felállásban, swingben és pár ismétlést katonai nyomásban. Határozottan érzem a fejlődést az erőnlétemben.

A hosszútávú kihívások, mint az 1000 swing challenge pedig még jobban motivál, hogy az edzéseket jól elvégezzem. Ajánlom mindenkinek, aki kész és célravezető edzésekkel akar fejlődni izomerőben úgy, hogy mellette gyors és robbanékony is lesz.

Kiss László

 1. novemberben kezdtem Dávid online edzéseit.

Visszalapoztam az edzésnaplómat, kedvenc gyakorlatomban a török felállásban (tgu) 16 kg-os kettlebellel dolgoztam ekkor.
2022. januárjában 5x 1-1 ismétlés ment 32 kg-os bellel. Nekem ennél több bizonyíték nem kell a Dáviddal való munka hatékonyságáról!

Az egymásra épülő ciklusoknak köszönhetően a többi gyakorlatban is jelentős volt a fejlődés, úgy érzem korábban ennyi idő alatt még soha nem fejlődtem ennyit.

Jó érzés, hogy mindig kapok tanácsot, visszajelzést, ha bizonytalan vagyok valamiben. A gyakorlat videók sokat segítenek abban, hogy jól végezzem a gyakorlatokat.

Lehet, hogy sok ember számára kihívás az otthoni edzés, nekem nagyon nagy szabadságot ad, hogy akkor csinálhatom meg az edzéseket, amikor legjobban be tudom illeszteni a programomba és a legkipihentebbnek érzem magam. Az elmúlt kicsit több, mint egy év közös munka szilárd alapot biztosít a további céljaim irányába.

Arató Balázs

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor tudok csatlakozni a PRÉMIUM tagsághoz?

A PRÉMIUM tagságban több hetes edzésprogramokat csinálunk végig (általában 12 hét), ilyenkor mindig egy adott cél felé haladunk. Mindig egy-egy edzésprogram elején tudsz becsatlakozni!

Mennyi időre kell elköteleznem magam?

Nincs semmi kötelezettség, bármikor lemondhatod az előfizetésed.

Mi van, ha kérdésem van az edzéssel kapcsolatban?

A PRÉMIUM tagságon belül üzenetet küldhetsz nekem, nyugodtan felteheted a kérdésedet.

Hogyan tudom lemondani a PRÉMIUM tagság előfizetésem?

A fiókodban nagyon egyszerűen, egy kattintással le tudod mondani az előfizetés gomb alatt. Ekkor a kifizetett időszakod megmarad, és annak végéig még tudod használni a PRÉMIUM tagságodat

Hogyan tudom kifizetni a PRÉMIUM tagság előfizetési díját?

A PRÉMIUM tagság díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetés során a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod az oldalhoz tartozó hozzáférésedet és a számlát is.

Mikor kerül levonásra a PRÉMIUM tagság előfizetési díja?

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 8-án fizetsz először, akkor a következő hónap 8-án, ha 24-én fizetsz először, akkor a következő hónap 24-én. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor. Ameddig nem mondod le az előfizetést, automatikusan megújul.

A PRÉMIUM tagság jelenleg zárva,

kérj értesítést a nyitásról!

Írd be alább a keresztneved és email címed, és ahogy megnyílik a lehetőség a csatlakozásra, azonnal értesítelek emailben!