Oldal kiválasztása

Triplázd meg az eredményeidet az online személyi edzés segítségével!

A kettlebellre alapuló edzésterved 100%-osan az egyéni igényeidre szabott.

Az edzésprogramod megtervezésekor figyelembe veszem az egyéni céljaidat, a rendelkezésedre álló eszközeid, az időbeosztásod és a jelenlegi edzettségi szinted. Együtt megtaláljuk a fejlődés leggyorsabb és leghatékonyabb módját!

Akkor és ott csinálod meg az edzéseidet, ahogy neked megfelelő, nem vagy sem edzőteremhez, sem időhöz kötve.

A rád szabott edzésekkel kimagasló erőt és állóképességet építesz, egyre nagyobb kettlebelleket mozgathatsz meg és egyre több ismétlésre leszel képes! Mindeközben dolgozunk a gyakorlatok technikáján, hogy egy életre megtanuld őket profin alkalmazni.

A teljesítménybeli fejlődés pedig a külsődre is nagy hatással lesz, sportos, atletikus alakot faragsz magadnak, zsírt veszítesz és izmot építesz!

Mi az előnye az Online személyi edzésnek?

Saját időbeosztás

Ott és akkor csinálod meg az edzéseid, amikor Neked jó, elvégezheted őket otthon vagy az általad választott edzőteremben. Ha elfoglalt vagy, hektikus az életed, vagy csak a saját igényeidnek megfelelően akarsz edzeni, akkor ezzel rengeteg időt spórolsz meg!

Személyre szabottság

Egy előre megírt edzésprogrammal is lehet fejlődni, de a leggyorsabb és leglátványosabb fejlődést a teljesen rád szabott edzésprogrammal tudod elérni. Ez azt jelenti, hogy figyelembe veszem az aktuális céljaid, a rendelkezésedre álló eszközeid, az időbeosztásod és a jelenlegi edzettségi szintedet is!

w

Odafigyelés

A Te sikered az én sikerem! Az edzéseken nem vagyok jelen, önállóan végzed el őket, de írásban rendszeresen kommunikálunk, figyelemmel követem a visszajelzésied, illetve ha felveszed magad videóra 1-1 gyakorlat közben, azt mindig a legrészletesebben kielemzem neked!

Hogyan működik az Online személyi edzés?

1. Kitöltöd a jelentkezési lapot és megkereslek emailben.

2. Meghatározzuk a céljaidat, átbeszéljük az egyedi igényeidet.

3. A céljaidnak megfelelően elvégzel pár tesztet, amiből még jobban megismerem az aktuális állapotodat.

4. Elkészül a havi edzésterved, elkezdheted az edzést.

5. Az edzéseket önállóan végzed el a számodra megfelelő időpontban és helyen, de rendszeresen kommunikálunk írásban.

6. Az edzések naplózásához a TrueCoach alkalmazást használjuk, ami számodra ingyenes! Videókat, kommenteket, visszajelzéseket írhatsz az edzésekhez, kipipálhatod őket, illetve edzésnaplóként is működik. Itt kommunikálunk folyamatosan.

A sikeres együttműködéshez 2 kikötésem van!

1. Rendszeres visszajelzés.

Az online személyi edzés egy folyamat. A folyamat része pedig a visszajelzés.
Ha megkérlek arra, hogy írd le egy adott gyakorlatból mennyit végeztél el, akkor írd le!
Ha egy adott gyakorlatról videós visszajelzést kérek, akkor vedd fel!  

Nincs olyan, hogy nem volt kedvem/időm.

A visszajelzés kölcsönös. Ahogy haladsz, úgy kell időnként az edzésprogramodon módosítanom. Nem találgatni szeretnék, hanem pontosan tudni akarom, hogy milyen módosításokra van szükség, ahhoz hogy elérd a célod!

2. Írásban kommunikálunk.

Az a tapasztalatom, hogy ez működik a legjobban. Ha olyan valaki vagy, aki rendszeres Skype/Zoom edzésekre, konzultációra számít, akkor nem én vagyok a te embered!

Írásban jobban át tudod gondolni a kérdéseid, én pedig sokkal megfontoltabb választ tudok adni. Az írás megmarad, vissza tudod nézni, a szóbeli kommunikációban sokkal hamarabb veszik el az információ.

Az online edzés szépsége számomra az, hogy sem Te, sem én nem vagyunk időhöz és helyhez kötve, mégis együtt tudunk dolgozni, erre pedig a szöveges kommunikáció a legmegfelelőbb.

Miben és kinek tudok segíteni?

Azért vagyok itt, hogy segítsem elérni a céljaidat, de nem csak elérni, hanem közben élvezetessé és hatékonnyá tenni az edzéseket. Ha szeretnél elérni valamit, akkor azt szeretném, ha ezt magabiztosan tennéd. Nem a minimumot célozzuk meg, hanem a személyes maximumunkra törekszünk!

Miben tudok segítséget nyújtani?

  • erő növelése (nagyobb katonai nyomás, felvétel és nyomás, török felállás, swing, szakítás, guggolás)
  • állóképesség növelése (például snatch teszt, Simple & Sinister swing)
  • zsírvesztés és funkcionális izomzat építése kettlebell alapon
  • erősítő edzés a választott sportodhoz (pl. futás, OCR, küzdősportok, de ez csak rajtad áll) kettlebell alapon
  • atletikus, sportos alak fejlesztése
  • kettlebell gyakorlatok technikájának a megtanulása és fejlesztése
  • SFG1 felkészülés (technikai és fizikai követelményekre való felkészülés)

Kinek tudok segítséget nyújtani?

Ha képes vagy önállóan edzeni, de szeretnéd, hogy segítsek egy edzéstervet kialakítani a céljaidnak megfelelően, vagy szeretnéd a kettlebell technikádat csiszolni, illetve, ha szükséged van valakire, aki odafigyel rád és elszámolhatsz vele az edzéssel, akkor én vagyok a Te embered!

Megjegyzés: Ha abszolút kezdő vagy és még soha nem mozogtál semmit, akkor nem ajánlom az online személyi edzést. Keress egy StrongFirst instruktort a közeledben, tölts el vele legalább pár hónapot, hogy az alapokat elsajátítsd!

Visszajelzések az online személyi edzésről

Turzó Roland

Számomra az online személyi edzés megváltoztatta az egész edzésfelfogásom! Dávid igazi profi! Az edzéstervemet maximálisan személyre tudja szabni, még karantén időszakban is nagyon profin megcsinálja.
Odafigyel arra, hogy mikor van időd az edzéshez és milyen eszközeid vannak, olyan gyakorlatokat ismer amitől 100% erősödni és gyorsulni fogsz! 💪🏽😉

Ami nagy mérföldkő volt számomra az két helyi futóverseny ahol dobogós lettem. Dávid nélkül nem jutottam volna fel a dobogó harmadik helyére.

Mai napig is Dávid online edzéstervét követem.
Ő megírja, én betartom, egyszerű és saját magammal nem tudok szubjektív maradni edzésterv készítésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki gyorsabb és erősebb akar lenni!

Szentinek-Belák Csilla

Dávidot a YouTube-ról ismertem meg, elkezdtem nézni a videóit.  Nagyon szimpatikussá vált, mert annyira természetesen adta át saját tapasztalatait, hogy az számomra a leghitelesebbé vált. 

Egy alapos felmérés után összeállított nekem pár tesztet, amiből rájöttem, hogy tényleg egy nagyon rossz úton jártam és tudatosult bennem, hogy olyannak kell a segítségét kérni, aki végigjárta ezt az utat és segít abban, hogy a hibákat ne kövesd el, hanem egyből a jó úton indulj el, megkímélve magad sok sérüléstől és a hónapokig vagy évekig elhúzódó eredménytelen próbálkozástól.  
Elkezdődött egy edzés sorozat, dolgozunk az áhított gyakorlatokon. Elkezdtem erősödni és elértem olyan súlyokat, vagy ismétlésszámokat, de akár gyakorlatokat is amiket előtte évekig nem… 
Dávid hihetetlen nagy segítség nekem és az edzés programja mellett lett időm minden egyéb dologra is, sőt még meditálni is megtanultam. Ezt is ehhez tudom kötni, mert sose tudtam stresszmentesen nekiállni egy napnak. 
Az edzéseim teljesen hozzám idomulnak, fejlesztenek, formálnak és még nagyobb alázatra tanítanak magammal szemben. 
Szuper érzés az, hogy az edzésekkel tudást is kapok és mind fizikálisan, mint szellemileg átformál. 
Mindenkinek bátran tudom Dávidot ajánlani. Nekem éveket spórolt volna meg, ha korábban felkeresem őt. Pár hónap alatt annyi változás történt, mint az utóbbi jó néhány évben sem. Tudom, hogy a célomat Vele fogom elérni és ehhez nem lehetek sose elég hálás.

Gaál Imre

Neked köszönhetően az elmúlt három hónapban hihetetlenül sokat fejlődtem, a legtöbb gyakorlat végrehajtása most össze sem hasonlítható azzal, ahogy azt márciusban csináltam.

Nagyon szépen köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton, mert most sokkal tudatosabban edzek és jobban fejlődök, mint eddig bármikor.

G. Zoltán

Az online személyi edzés egy ideális alternatíva testedzésre, főleg azoknak, akik nehezebben tudják megoldani, hogy terembe menjenek, pláne edzővel, akik időszűkében vannak, és azoknak, akiknek szükségük lehet egyfajta motivációra.

Komplex gyakorlatokkal, abszolút egyén központú, és más sportok mellett is ideális tud lenni. Dávid nagyon profi, segítőkész, interaktív beszélgetés alapján javasol és készít edzéstervet. A videóiban szakszerűen és látványosan érzékelteti a gyakorlatok felépítését, folyamatát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gara Viktória

A tapasztalatom az online személyi edzés kapcsán nagyon pozitív. Számomra azért volt más személyre szabottan edzeni, mert mindig tudtam, hogy van mögöttem valaki, aki számon kéri az edzéseket, a videós visszajelzés nagyon motivált abban, hogy a tőlem telhető legjobban végezzem el a gyakorlatokat.

Rengeteg segítséget kaptam a gyakorlatok helyes kivitelezésében és ez csak az egyik része!

Ami nekem még nagyon sokat adott, hogy mindig volt valami kedves szavad, pozitív megerősítés, nem úgy hangzott a javítás, hogy ezt vagy azt nem jól csinálod, hanem mindent jól csinálsz, szép a kivitelezés, ügyes vagy, majd 1 nappal később jött egy videó, hogy ha ezt beépíted akkor még jobban tudod kivitelezni, gyorsabb leszel, stb.. Ez nekem nagyon jó volt, mert mindig 100% volt a motivációm, nem azt éreztem, hogy béna vagyok és semmit nem tudok jól megcsinálni 😊 szóval nem csak jó edző, de tökéletes motivátor is vagy!

Mind a gyakorlatok kivitelezésében, mind pedig a súly nagyságában tudtam fejlődni és ezt magamtól nem tudtam megtenni, mert azt gondoltam, nem vagyok rá még képes. Őszintén szólva sokszor meglepett, hogy bizonyos gyakorlatot milyen súllyal kell kezdenem vagy milyen gyorsan van váltás nagyobb súlyra, nem volt hitem magamban. Aki fejlődni szeretne annak mindenképp ajánlom az online személyi edzést.

Mindig energiát adott amiket mondtál és írtál, nagyon lelkesítő vagy és sokat nőtt az önbizalmam ami az élet minden területére kihat!

Válassz csomagot!

Tekintsd meg a csomagokat és válassz egyet!

Fizetési információk

Az online személyi edzés díját bankkártyával, illetve előre utalással tudod kifizetni, és a számlát emailben fogom elküldeni. Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, a jelentkezésed elfogadása esetén e-mailben küldöm el a fizetéshez szükséges adatokat.