Oldal kiválasztása

Triplázd meg az eredményeidet az online személyi edzés segítségével!

A kettlebellre alapuló edzésterved 100%-osan az egyéni igényeidre szabott. Nem vagy sem edzőteremhez, sem időhöz kötve, akkor és ott csinálod meg az edzéseidet, ahogy neked megfelelő. A profin megtervezett edzésekkel kimagasló lesz az erőd és kondíciód, nagyobb lesz az önbizalmad és sportos fizikumot faragsz magadnak, amire büszke vagy!

Mi az előnye az Online személyi edzésnek?

Időt spórolsz

Nem kell elutaznod az edzőterembe, ott és akkor csinálod meg az edzéseid, amikor Neked jó. Nem lesz tömeg, foglalt eszközök, mivel a sajátodat használod.

Pénzt spórolsz

Nem kell edzőtermi bérletre és felesleges táplálék kiegészítőkre költened a hatékony eredményekért. Helyette befektetheted a saját fejlődésedbe, új eszközökbe.

w

Odafigyelés

A Te sikered az én sikerem. A rendszeres kommunikáció és személyre szabottság a kulcsa a hatékony fejlődésnek. Egyedül könnyű elveszni, velem hamarabb eléred a célod.

Hogyan működik az Online személyi edzés?

1. Kitöltöd a jelentkezési lapot és megkereslek emailben.

2. Meghatározzuk a céljaidat, átbeszéljük az egyedi igényeidet.

3. A céljaidnak megfelelően elvégzel pár tesztet, amiből még jobban megismerem az aktuális állapotodat.

4. Elkészül a havi edzésterved, elkezdheted az edzést.

5. Az edzések naplózásához a TrueCoach alkalmazást használjuk. (Olyan mint a Facebook, csak edzésre kihegyezve, nagyon menő! Videókat, képeket, kommenteket írhatsz az edzésekhez, illetve edzésnaplóként is működik.) Itt kommunikálunk folyamatosan.

Miben és kinek tudok segíteni?

 

Azért vagyok itt, hogy segítsem elérni a céljaidat. De nem csak elérni, hanem közben élvezetessé és hatékonnyá tenni az edzéseket. Ha szeretnél elérni valamit, akkor azt szeretném, ha ezt magabiztosan tennéd. Nem a minimumot célozzuk meg, hanem a személyes maximumunkra törekszünk!

Miben tudok segítséget nyújtani?

  • zsírvesztés és funkcionális izomzat építése kettlebell alapon
  • általános és speciális erőnlét javítása kettlebell alapon
  • erősítő edzés a választott sportodhoz (pl. futás, OCR, hegymászás, box, de ez csak rajtad áll) kettlebell alapon
  • erősebbé válni, nagyobb méretű kettlebellre váltani
  • kettlebell gyakorlatok technikájának a megtanulása és fejlesztése
  • SFG1 felkészülés (technikai és fizikai követelményekre való felkészülés)

Kinek tudok segítséget nyújtani?

Ha szeretnéd, hogy segítsek egy edzéstervet kialakítani a céljaidnak megfelelően, vagy szeretnéd a kettlebell technikádat csiszolni, illetve, ha szükséged van valakire, aki odafigyel rád és elszámolhatsz vele az edzéssel, akkor én vagyok a Te embered!

Megjegyzés: Ha abszolút kezdő vagy és még soha nem mozogtál semmit, akkor nem ajánlom az online személyi edzést. Keress egy StrongFirst instruktort a közeledben, tölts el vele legalább pár hónapot, hogy az alapokat elsajátítsd!

Visszajelzések az online személyi edzésről

Turzó Roland

Számomra az online személyi edzés megváltoztatta az egész edzésfelfogásom! Dávid igazi profi! Az edzéstervemet maximálisan személyre tudja szabni, még karantén időszakban is nagyon profin megcsinálja.
Odafigyel arra, hogy mikor van időd az edzéshez és milyen eszközeid vannak. Ha nem áll rendelkezésre semmi , se kettelbell, se egy súly azt is megoldja, olyan gyakorlatokat ismer amitől 100% erősödni és gyorsulni fogsz 💪🏽😉

Ami nagy mérföldkő volt számomra az két helyi futóverseny ahol dobogós lettem. Dávid nélkül nem jutottam volna fel a dobogó harmadik helyére.

Mai napig is Dávid online edzéstervét követem.
Ő megírja, én betartom, egyszerű és saját magammal nem tudok szubjektív maradni edzésterv készítésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki gyorsabb és erősebb akar lenni!

Szentinek-Belák Csilla

Dávidot a YouTube-ról ismertem meg, elkezdtem nézni a videóit.  Nagyon szimpatikussá vált, mert annyira természetesen adta át saját tapasztalatait, hogy az számomra a leghitelesebbé vált. 

Egy alapos felmérés után összeállított nekem pár tesztet, amiből rájöttem, hogy tényleg egy nagyon rossz úton jártam és tudatosult bennem, hogy olyannak kell a segítségét kérni, aki végigjárta ezt az utat és segít abban, hogy a hibákat ne kövesd el, hanem egyből a jó úton indulj el, megkímélve magad sok sérüléstől és a hónapokig vagy évekig elhúzódó eredménytelen próbálkozástól.  
Elkezdődött egy edzés sorozat, dolgozunk az áhított gyakorlatokon. Elkezdtem erősödni és elértem olyan súlyokat, vagy ismétlésszámokat, de akár gyakorlatokat is amiket előtte évekig nem… 
Dávid hihetetlen nagy segítség nekem és az edzés programja mellett lett időm minden egyéb dologra is, sőt még meditálni is megtanultam. Ezt is ehhez tudom kötni, mert sose tudtam stresszmentesen nekiállni egy napnak. 
Az edzéseim teljesen hozzám idomulnak, fejlesztenek, formálnak és még nagyobb alázatra tanítanak magammal szemben. 
Szuper érzés az, hogy az edzésekkel tudást is kapok és mind fizikálisan, mint szellemileg átformál. 
Mindenkinek bátran tudom Dávidot ajánlani. Nekem éveket spórolt volna meg, ha korábban felkeresem őt. Pár hónap alatt annyi változás történt, mint az utóbbi jó néhány évben sem. Tudom, hogy a célomat Vele fogom elérni és ehhez nem lehetek sose elég hálás.

Gaál Imre

Neked köszönhetően az elmúlt három hónapban hihetetlenül sokat fejlődtem, a legtöbb gyakorlat végrehajtása most össze sem hasonlítható azzal, ahogy azt márciusban csináltam.

Nagyon szépen köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton, mert most sokkal tudatosabban edzek és jobban fejlődök, mint eddig bármikor.

G. Z.

Az online személyi edzés egy ideális alternatíva testedzésre, főleg azoknak, akik nehezebben tudják megoldani, hogy terembe menjenek, pláne edzővel, akik időszűkében vannak, és azoknak, akiknek szükségük lehet egyfajta motivációra.

Komplex gyakorlatokkal, abszolút egyén központú, és más sportok mellett is ideális tud lenni. Dávid nagyon profi, segítőkész, interaktív beszélgetés alapján javasol és készít edzéstervet. A videóiban szakszerűen és látványosan érzékelteti a gyakorlatok felépítését, folyamatát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Varga Balázs

Még a legelső kapcsolatfelvétel előtt nagyon tetszett, hogy nem csak tanítja, hanem aktívan űzi is azt a sportot (akadályfutás), amiben segítséget kértem – és kaptam – Tőle. Év elején közösen kitűztünk egy célt, idei évben a spartan trifecta elérését és ennek szellemében kaptam a havi edzésterveket (elsősorban saját testsúlyos-, kettlebell és futás edzésekkel).

A tervezetek érthetőek, világosak és újszerűek voltak, ha esetleg szükséges volt, akkor egyből tudtunk egyeztetni.
Ami számomra a legnagyobb segítség volt: a heti edzéseket teljes mértékben rám “szabva” kaptam (például az időbeosztásomat, rendelkezésre álló eszközeimet figyelembe véve), illetve mind a négy Spartan versenyemet sikerült úgy beilleszteni az edzésekbe, hogy “csúcsforma” közeli állapotban voltam (ez főleg a Beastnél érződött), nem volt gondom az esetleges túledzésből vagy kevés pihenésből adódóan.
Személyesen is sikerült megismerni egy versenyen, az addig kialakult pozitív kép még inkább erősödött bennem.
Ajánlom Őt bárkinek, aki hajlandó változtatni magán!

Mennyibe kerül?

Tekintsd meg a csomagokat és válassz egyet!

Fizetési információk

Az online személyi edzés díját előre utalással tudod kifizetni és a számlát emailben fogom elküldeni. Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, a jelentkezésed elfogadása esetén e-mailben küldöm el az utaláshoz szükséges adatokat.