Oldal kiválasztása

A legjobb, max 30-40 percet igénylő, egyszerű és hatékony kettlebell edzések otthonra.

Erősödj, formálódj és dobj le a felesleges testzsírból időhatékonyan, heti 3 x 30-40 percben! (9 hét)

A Kettlebell EXPRESSZ egy pörgős, gyors és időhatékony, nyári edzésprogram azoknak, akik a munka, a család vagy az „élet” mellett nem tudnak órákat szánni egy edzésre, de ennek ellenére szeretnék kihozni magukból a maximumot.

Az edzésprogram 9 hét hosszúságú, hetente 3 x 30-40 perc hosszúságú edzésekkel. (Bemelegítéssel, edzéssel, levezetéssel együtt.)

1-2 kettlebellel elvégezhető. (Ha az egyik akkora, amit kb 10x tudsz max kinyomni fejfölé, az tökéletes.)

Csak a legjobb és leghatékonyabb kettlebell és saját testsúlyos gyakorlatokat használjuk, hogy kimaxoljuk a rendelkezésre álló időnket.

Igazi edzésprogram, random köredzések helyett, hogy erősödj, jobban nézz ki a ruháidban és meztelenül, és több energiád legyen a napi teendőkre.

A jelentkezés lezárult.

Ezt kapod pontosan a Kettlebell EXPRESSZ edzésprogrammal:

9 hetes, egyénre szabható edzésterv.

Részletes és világos leírás az edzésekről. (Gyakorlatok, variációk és helyettesítések, sorrend, súly, ismétlés- és sorozatszámok, pihenőidő.)

Értéke: 30 000 Ft

Oktató és bemutatóvideók.

Részletes oktató és bemutatóvideó az összes gyakorlatról. (swing, török felállás, katonai nyomás, snatch, guggolás, clean és még sok más.)

Értéke: 50 000 Ft

Edzői támogatás a program idejére. (9 hét)

Az online személyi edződ a zsebedben. Írásos kommunikáció, visszajelzés és elszámolás az edzésekkel. Személyre szabott, videós technikai elemzés heti 3 gyakorlatról.

Értéke: 50 000 Ft

Edző alkalmazás használata a program idejére. (9 hét)

Letölthető és menedzselhetetlen PDF és Excel táblázatok, emailek és YouTube linkek helyett, minden egy helyen. (Edzések, videók, kommunikáció.) A program végén pedig megőrizheted az edzéseket egy online felületen.

Értéke: 10 000 Ft

10 év edzői tapasztalat és elvégzett képzések tudása.

Ahelyett, hogy egyedül próbálkoznál, hogy mi az ami működik és mi az ami nem, inkább rövidítsd le drasztikusan az utat a megfelelő módszerekhez és spórolj éveket!

Értéke: Felbecsülhetetlen 🙂

Ez összesen

140 000 Ft érték

és mind tartalmazza az edzésprogram!